Google

Teste medicale gratuite la Iasi

Written on:martie 3, 2015
Comments
Add One

spital vasluiSute de teste medicale vor fi efectuate gratuit la Iasi de catre Asociatia Studenteasca AMiCUS Iasi prin proiectul New Start. Evenimentul va avea loc in perioada 09 – 13 martie, anul curent si prin intermediul lui se doreste insusirea unui stil de viata sanatos in mod special in randul studentilor.

Debutul proiectului care va avea loc duminica la ora 09.00, va fi urmat de o serie de investigatii si operatii medicale precum cele enumerate: evaluarea procentelor de grăsime din organism, măsurarea tensiunii arteriale, Harvard Step test, peak-flow-metrie, pulsoximetrie, vârsta sănătății, măsurarea taliei, măsurarea greutății. Deasemenea organizatorii vor pune la dispozitia doritorilor mai multe scaune special de masaj.

Finalul fiecarei zile de expozitie va fi unul inedit avand in vedere ca in primele seri vor avea loc conferinte la care vor participa diferiti specialisti in medicina din tara.

Congresul medical New Start organizat de catre studenti va putea implica si o expozitie culinara cu degustare. Aici se va putea gusta din alimentatia sanatoasa ovo-lacto-vegetariana promovata de principiile New Start.

Mai multe detalii despre proiect se pot gasi pe pagina de facebook a proiectului https://www.facebook.com/NewStartIasi sau direct la organizatori.

Responsabil proiect,

Cristina Danca

Leave a Comment