Google

Targul de Joburi Activ pe Piata Muncii, Iasi 9- 10 Iunie 2015!

Written on:iunie 5, 2015
Comments
Add One

salariati confectiiIntre 9 – 10 Iunie, la Hotel Traian, in Iasi, are loc Targul de Joburi  “ACTIV pe Piata Muncii Abilitati si Competente Tehnice pentru Integrare si Valorificare pe Piata Muncii”.

La eveniment vor participa companii din regiunea Nord – Est care isi vor prezenta ofertele de locuri de munca disponibile. Printre companiile care au confirmat prezenta, se numara : Conest, Kiwi Finance, Allmetech, Nera Computers, Knuth, Maroco Systems, Termoplast, Betarom (Depozitul de Usi), Electra si multe altele.

Printre domeniile in care iti poti gasi un loc de munca, enumeram :

*Inginerie (Telecomunicatii, Constructii, Mecanica, Electrotehnica, Electrica)

*Finante – Banci

*Management si Consultanta

*IT (Software si Hardware)

Intrarea este gratuita!

Daca esti o persoana aflata in cautarea unui loc de munca – fie ca esti somer inregistrat sau neinregistrat, absolvent sau tinar profesionist, trebuie sa stii ca participarea la eveniment este gratuita, pe baza CV-ului, programul evenimentului fiind de la 10:30 la 16:00 in ambele zile. Mai multe detalii despre proiect si eveniment poti afla accesand: www.specialistactiv.ro.

Despre proiectul ACTIV pe Piata Muncii
Alaturi de Universitatea Tehnica “Gheorghe Asachi” din Iasi, la implementarea proiectului participa universitati din marile orase din Romania, dar si Compania de consultanta TIC si management PYTHIA International si Institutul pentru Politici Sociale. ​Pentru informatii suplimentare poti vizita site-ul proiectului.

De asemenea, in cadrul proiectului ACTIV poti accesa cursuri de formare profesionala ce furnizeaza competente si calificari profesionale in domeniul Tehnologiei Informatiei si Comunicarii (TIC) precum:

Operator calculator electronic si retele;

Designer pagini web;

Operator introducere, validare si prelucrare date.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: