Google

Talharul din Dumesti a fost gasit

Written on:aprilie 2, 2014
Comments
Add One

talharPolițiștii Secției de Poliție Rurală 6 Negrești efectuează cercetări față de un tânăr din comuna Dumești care a sustras bunuri, prin violență, de la un bărbat, în vârstă de 45 ani.

În dimineața de 01.04.2014, polițiștii Postului de Poliție Dumești au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 45 ani, a fost victima infracțiunii de tâlhărie. Acesta a afirmat că în seara de 31.03.2014, timp ce se deplasa pe D.N. 15D, către locuința părinților săi, a fost lovit de o persoană necunoscută, care i-a sustras și un sac cu obiecte de îmbrăcăminte.

În urma cercetărilor efectuate de polițiștii Secției de Poliție Rurală 6 Negrești a fost identificat F.Ionel, de 28 ani, domiciliat în comuna Dumești, bănuit de comiterea acestei faptei. Polițiștii au stabilit faptul că F.Ionel s-a întâlnit cu bărbatul, în vârstă de 45 ani, în seara de 31.03.2014 în jurul orei 21,00, în apropierea unui magazin. Tânărul, fiind sub influența băuturilor alcoolice, a lovit victima cu pumnul în zona feței și apoi i-a sustras sacul cu obiecte de îmbrăcăminte. Bunurile sustrase au fost recuperate de polițiști și restituite persoanei vătămate.

În cauză a fost întocmit un dosar penal, în care F. Ionel este cercetat de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Codul Penal prevede pentru această infracțiune o pedeapsă cu închisoarea de la 3 la 10 ani.

Leave a Comment