Google

Tâlhari la drumul mare la Bârlad

Written on:decembrie 11, 2014
Comments
Add One

talharPolițiștii Biroului de Investigații Criminale Bârlad au identificat cinci persoane bănuite de faptul că au participat la comiterea unei infracțiuni de tâlhărie în seara de 7 decembrie a.c..

Poliția municipiului Bârlad a fost sesizată în seara de 7 decembrie a.c. de o femeie, în vârstă de 45 ani, cu privire la faptul că în timp ce se deplasa pe strada Ion Codrescu, din municipiul Bârlad doi tineri necunoscuți i-au smuls geanta și i-au sustras o trusă cu produse cosmetice și portofelul în care avea 250 lei, carduri și cartea de identitate.

În urma activităților desfășurate, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bârlad au stabilit faptul că la comiterea acestei fapte au participat L.P., de 14 ani, din municipiul Bârlad, P.V., de 15 ani, din comuna Perieni, B. Adrian, de 17 ani, din municipiul Bârlad, P. Dragoș, de 18 ani, din comuna Perieni și S. Ionuț, de 30 ani, din municipiul Bârlad. În fapt, în seara respectivă, cei cinci se aflau într-un autovehicul condus de S. Ionuț. În momentul în care au observat femeia, pasagerii au coborât. Minorii de 14 și respectiv 15 ani au urmărit victima, iar P.Dragoș și B.Adrian au rămas în spatele lor. La un moment dat, minorul de 15 ani a lovit femeia, iar celălalt a luat bunurile căzute din geantă. Banii au fost împărțiți, iar cardurile au fost luate de S. Ionuț.

Cei cinci au participat și la comiterea unei infracțiuni de furt calificat, faptă comisă pe raza comunei Perieni. Astfel, în noaptea de 4/5.12.2014, B. Adrian și P. Dragoș au pătruns în locuința unui bărbat din comuna Perieni de unde au sustras un aparat de sudură și un flex. Pe timpul comiterii faptei, minorii au asigurat locul infracțiunii în curte, respectiv în drumul public, iar S. Ionuț i-a așteptat cu autoturismul pe un drum lăturalnic.

Tribunalul Vaslui a emis pe numele lui B. Adrian mandat de arestare preventivă pe o perioada de 30 zile pentru comiterea infracțiunilor de tâlhărie calificată și furt calificat.

Leave a Comment