Google

Tâlhar la numai 22 de ani

Written on:iulie 11, 2014
Comments
Add One

penitenciar copyPolițiștii de investigații criminale au identificat un tânăr, în vârstă de 22 ani, care pe timp de noapte a sustras bunuri din două autovehicule și apoi a încercat să sustragă fier vechi din curtea unei locuințe din municipiul Bârlad.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bârlad l-au identificat pe M. Vasile, de 22 ani, domiciliat în municipiul Bârlad, acesta fiind cercetat pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat și tentativă la tâlhărie calificată.

În urma activităților de cercetare desfășurate de polițiști, a rezultat faptul că tânărul a sustras în noaptea de 09/10.07.2014, din două autovehicule, mai multe bunuri: baterie acumulator, roată rezervă, cric. Autovehiculele erau parcate pe strada Tudor Vladimirescu, iar după comiterea faptelor M.Vasile a ascuns bunurile într-un loc din apropiere.

În aceeași noapte a pătruns fără drept în curtea unei locuințe din municipiul Bârlad, cu intenția de a sustrage fier vechi. A fost surprins de proprietar care a încercat să-l oprească până la intervenția polițiștilor. Pentru a se sustrage de la locul faptei, M.Vasile l-a lovit cu pumnul în zona feței pe proprietar. Ulterior a fugit din curtea locuinței, fiind identificat de polițiști și condus la sediul Poliției municipiului Bârlad pentru cercetări.

Prejudiciul cauzat prin comiterea infracţiunilor de furt este de aproximativ 500 lei, bunurile fiind recuperate de polițiști.

Pe numele lui M.Vasile, polițiștii au emis ordonanță de reținere pentru 24 ore, acesta fiind prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, respectiv Judecătoria Bârlad cu propunerea de arestare preventivă. Instanța a admis propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad și a emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 zile.

Leave a Comment