Google

Talhar din Barlad dupa gratii

Written on:septembrie 2, 2014
Comments
Add One

penitenciar copyLa data de 01.09.2014, Judecătoria Bârlad a emis mandat de arestare preventivă pe numele unui bărbat de 64 de ani, din municipiul Bârlad, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

În seara de 16.08.2014, în jurul orelor 19.30, am fost sesizați de către un bărbat de 36 de ani, din municipiul Bârlad cu privire la faptul că a fost victima unei infracțiuni de tîlhărie. La fața locului s-au deplasat polițiști de investigații criminale bârlădeni, care au stabilit următoarele:

Partea vătămată s-a deplasat în cursul serii respective la un teren cultivat cu porumb aparținând familiei sale, ocazie cu care a surprins un bărbat necunoscut, care se afla pe acea proprietate. Bărbatul avea asupra sa un sac plin cu porumb și era înarmat cu o secure. În momentul în care proprietarul l-a somat să părăsească terenul, bărbatul respectiv a încercat să-l lovească cu securea, însă a fost dezarmat și a părăsit zona în fugă.

Bărbatul necunoscut s-a întors la scurt timp, fiind înarmat de această dată cu un cuțit și cu o furcă, cu care a încercat să-l lovească pe proprietarul terenului. A fost și de această dată dezarmat de furcă, însă barbatul a reușit cu un cuțit să-i provoace victimei o plagă tăiată pe antebrațul stâng.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bârlad au reușit identificarea acestuia: M. Năstăsie, de 63 de ani, din municipiul Bârlad, cunoscut cu antecedente penale. Acesta a fost reținut de către polițiști pe bază de ordonanță pentru săvârșirea infracţiunii de tâlhărie calificată, iar în ziua de 01.09.2014 a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, respectiv la Judecătoria Bârlad, cu propunere de arestare preventivă.

Instanta și-a însușit propunerea parchetului și a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Leave a Comment