Google

Tâlhar de un telefon bucata

Written on:noiembrie 14, 2019
Comments
Add One

Poliţiştii hușeni au reţinut un bărbat de 33 ani, din Huși,  județul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunilor de tâlhărie, lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Huși au probat activitatea infracțională a unui bărbat de 33 ani, din Huși, bănuit de comiterea infracţiunilor de tâlhărie, lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în cursul zilei de miercuri 13 noiembrie, ora 16.00, în zona unei stații de transport de pe strada Ioan Vodă cel Viteaz, bărbatul a deposedat, prin violență, un tînăr de 17 ani, din comuna Pădureni, județul Vaslui, de un telefon mobil. Victima a reușit să își recupereze telefonul de la agresor și a încercat să fugă din zonă, însă a fost ajuns din urmă de bărbat și agresat din nou.

Ulterior, bărbatul a mers la domiciliu, de unde s-a întors cu două arme albe, ocazie cu care a tulburat ordinea și liniștea publică.

Față de agresor s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Judecătoriei Huși, cu propunerea de arestare preventivă.

Leave a Comment