Google

Tâlhar de profesie la doar 21 ani

Written on:noiembrie 16, 2014
Comments
Add One

talhar catuse pe o manaPoliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vaslui au reuşit identificarea unui tânăr de 21 ani, din comuna Muntenii de Sus, care a tâlhărit un taximetrist.

În noaptea de 13/14.11.2014, am fost sesizaţi prin apel la 112 de către un tânăr de 20 ani, din municipiul Vaslui despre faptul că a fost victima unei infracţiuni de tâlhărie.

Cercetările au fost efectuate de către poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vaslui, care au stabilit următoarele: tânărul, în calitate de conducător al unui autovehicul tip taxi, a preluat din municipiul Vaslui doi tineri, pe care i-a transportat în comuna Muntenii de Sus. Când au ajuns la destinaţie, unul dintre cei doi clienţi a smuls cheile din contactul autoturismului, a scos din buzunar un cuţit tip briceag cu care l-a ameninţat pe conducătorul auto, deposedându-l de o pereche de încălţăminte, un telefon mobil şi 350 lei, bunuri pe care le-a ascuns ulterior la domiciliu său.

Poliţiştii au reuşit identificarea celor doi tineri, reţinându-l pentru 24 ore pe cel bănuit de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată: M. Răzvan, de 21 ani, din Satul Nou, comuna Muntenii de Sus. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi înapoiat părţii vătămate.

În ziua de 14.11.2014, tânărul, cunoscut cu antecedente penale, a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, respectiv la Judecătoria Vaslui. Instanţa a emis pe numele lui M. Răzvan mandat de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată. Pentru această faptă, Codul Penal prevede ca pedeapsă închisoare de la 3 la 10 ani.

Leave a Comment