Google

Suceava/ Baronul e baron și-n pielea goală

Written on:martie 30, 2020
Comments
Add One

Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur,  a fost testat și tratat preferențial după ce a contactat COVID 19. Acesta a fost inclus pe o listă a medicilor și a fost testat, iar acesta stă acum într-o rezervă de lux, din spital.

„Prietenii PNL vs medici și pacienți!

Din păcate, acesta e calculul cinic care a funcționat la Suceava, la spitalul în care vedem cum medicii cad pe capete din cauza lipsei de echipamente și materiale necesare.

În Suceava nu există teste pentru medici și pentru pacienți, dar există pentru prietenii politici ai PNL, pentru președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, pentru primarul PNL al Sucevei, Ion Lungu, și alți politruci din jurul lor.

Chiar și în fața acestui tratament preferențial pentru prietenii lor politici, președintele PNL și premierul României (nu al PNL) îl laudă pe Flutur pentru conduita sa: <<A avut o conduită normală și este unul din cei mai buni președinți de CJ care s-a preocupat de dotarea spitalelor>>.

Ce înseamnă că s-a preocupat de dotarea spitalului? Să le luăm pe rând: termopane puse la geamuri, fântână muzicală în curtea spitalului… Toate acestea sunt dotări pentru Spitalul Județean de Urgență pe care Orban le laudă!

Toate aceste <<dotări>> de la spitalul din Suceava au golit buzunarele unității și așa nu au mai fost bani pentru echipamente de siguranță pentru medici! Va fi extrem de utilă fântâna arteziană muzicală în aceste zile, când lumea își plânge bolnavii și morții în curtea spitalului!

Cireașa pe tort este că Primăria condusă de dl Lungu, un alt penelist de soi, a comandat pentru Paște instalații în formă de lumânări. Cât de morbid, cât de cinic!

Domnule Iohannis, asta e România Normală pe care ați promis-o? Așa arată ea? Asta e administrația locală și județeană pe care ne-ați lăudat-o anul trecut când ați fost la Suceava?, întreabă Octavian Ilișoi de la Suceava.

Când oamenii mor pe capete Primăria Suceava cumpără ornamente pentru Paști de 30.000 euro

La două zile după ce președintele Klaus Iohannis a declarat stare de urgență, adică pe 18 martie, Primăria Suceava a semnat un contract de 130.498 de lei (26.935,68 de euro) pentru achiziționarea unor ornamente luminoase pentru Sărbătorile Pascale. Modalitatea de încredințare a contractului a fost cea de cumpărare directă. Potrivit datelor din Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP), anunțul a fost postat pe 18 martie 2020 la ora 13:35, societatea Neon Lighting Cluj a răspuns la 14:26, iar procedurile au fost finalizate la la ora 15:01. Ce-i pasă primarului Ion Lugu de situația gravă în care se află oamenii din Suceava? Dacă vin bani la partid și în conturile personale totul e în grafic. Când se vor sătura și acești flămânzi?

Peste 250 de angajați ai Primăriei Suceava și primarul Ion Lungu sunt în izolare, după ce o funcționară a fost depistată cu coronavirus. În tot acest timp, situația este dramatică în cazul principalei unități medicale din oraș. Există și un dosar penal deschis de procurori pentru „înțeleptele” măsuri luate la Spitalul Județean de omul baronului Flutur.

Revenim la achizițiile primăriei de Paști. Fără figurine decorative, lumânări sau ouă 3 D coronavirusul refuză să plece de la Suceava. Lungu și cu Flutur merită felicitați că au găsit soluția să alunge virusul ucigaș din județ. Să vedeți ce bine se vor simți sucevenii când vor vedea la televizor, că pe stradă e interzis de ieșit, ouă de 6.000 lei bucata! Să vedeți cum va fugi coronavirusul din Suceava!

În criza din 2008, oare tot pedeliștii vopsiți acum în galben umblau cu gențile cu bani primiți din șpăgi? Parcă tot ei. Oare tot Gheorghe Flutur a vândut apă chioară la gripa aviară? Parcă era ministru al Agriculturii. Uite așa se fac bani în timp de criză.

Leave a Comment