Google

Substanţe suspecte a fi interzise depistate asupra unui sofer

Written on:august 25, 2014
Comments are closed

drogati fantoma copyPoliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Iaşi au depistat in trafic un cetăţean roman conducand un autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice şi  fără a deţine persmis de conducere.

In autoturismul condus de bărbat, lucrătorii noştri au descoperit intr-un pachet de tigări un produs vegetal de culoare verde oliv, cu miros inţepator.

In ziua de 24 august a.c., in jurul orei 01.10, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice, de supraveghere şi control, o patrulă a poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Iaşi a oprit in trafic, pentru control, pe raza localităţii de frontieră Manzăteşti, un autovehicul marca Mercedes, condus de cetăţeanul roman Ilie B., in varstă de 25 de ani.

La solicitarea lucrătorilor noştri, şoferul nu a putut prezenta permisul de conducere, constatandu-se de asemenea, că acesta emana halena alcoolică. Persoana in cauza a fost condusa la sediul Serviciului Politiei Rutiere Iaşi unde a fost testata cu aparatul etilotest Drager, rezultand o alcoolemie de 0,58 mg/l in aerul expirat. In urma verificărilor in bazele de date, s-a constatat că Ilie B.  nu posedă permis de conducere.

In urma controlului efectuat de poliţiştii de frontieră, in autoturismul tanărului a fost descoperit, intr-un pachet de tigări, un produs vegetal de culoare verde oliv, cu miros inţepator, despre care persoana a declarat că este un produs etnobotanic.

Produsul vegetal a fost ridicat şi predat in vederea expertizării Laboratorului de Analiză şi Profil al Drogurilor din cadrul B.C.C.O. Iaşi.

In cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvarşirii infracţiunilor de: conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi deţinere de droguri pentru consum propriu. (Biroul de presa al ITPF Iasi)

Sorry, the comment form is closed at this time.