Google

Substanţe dopante descoperite la Punctul de Trecere a Frontierei Oancea

Written on:martie 5, 2014
Comments
Add One

anabolizanteLucrătorii vamali şi poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea au descoperit, ascunse într-un colet, disimulate în pungi sigilate de covrigi şi seminţe, 625 tablete şi 49 fiole substanţe dopante.

În data de 04 martie a.c., în jurul orelor 12.30, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea, pentru a intra în ţară, V. P., având dublă cetăţenie română şi R. Moldova, în vârstă de 25 ani, conducând un microbuz marca Mercedes.

La controlul de frontieră efectuat asupra mijlocului de transport, echipa comună formată din lucrători vamali şi poliţişti de frontieră a descoperit, ascunse într-un colet, disimulate în pungi sigilate de covrigi şi seminţe, dar şi într-o cutie de tablete anticalcar, anabolizante: 625 tablete (175 comprimate TURINOVER, 150 comprimate NAPOSIM, 100 comprimate TAMOXIVER, 200 comprimate OXAVER) şi 49 fiole.

Conform prevederilor legale a fost luată măsura reţinerii substanţelor dopante în vederea confiscării şi sancţionarea contravenţională a persoanei cu amendă în valoare de 10.000 lei.

Leave a Comment