Google

Substanţe anabolizante descoperite la Punctul de Trecere a Frontierei Oancea

Written on:decembrie 15, 2014
Comments
Add One

anabolizantepastile frontieraPoliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea împreună cu lucrătorii vamali au descoperit, în portiera unui autoturism condus de un bărbat cu dublă cetăţenie română şi R. Moldova, 100 de tablete şi 10 fiole cu substanţe anabolizante.

În data de 14 octombrie a.c., în jurul orelor 22.00, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea, pentru a intra în ţară, Alexandru C., cu dublă cetăţenie română şi R. Moldova, în vârstă de 39 ani, conducând un autoturism marca Volskwagen, înmatriculat în R. Moldova.

În urma controlului de frontieră efectuat, echipa comună, formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali, a descoperit, într-o sacoşă, în portiera din partea stângă faţă, 100 tablete ANASTROVER şi 10 fiole de câte 10 ml TESTOVER E, substanţe anabolizante.

Conform prevederilor legale a fost luată măsura reţinerii substanţelor anabolizante în vederea confiscării şi sancţionarea contravenţională a persoanei cu amendă în valoare de 30.000 lei.

Leave a Comment