Google

Spitalele iau foc și omoară oameni cu zile, iar liberalii se bat pentru fotoliul de șef la Camera Deputaților

Written on:octombrie 4, 2021
Comments
Add One

E de noaptea minții, oameni buni. În țară e haos. Spitalele sunt arhipline. Bolnavii așteaptă în ambulanțe și mor acolo cu zile, pentru că spitalele dau pe dinafară de bolnavi. Ce fac liberalii în acest timp? Cei de la centru se bat pe șefie Camerei Deputaților. Cei din regiunea baronilor Ghiță, Costel etc, refuză să pună la dispoziția oamenilor bolnavi un ditamai spitalul. Costel de la Iași, băiatul cu tabla furată, refuză pur și simplu să deschidă spitalul mobil de la Lețcani, care-i construit pentru a trata bolnavi de Covid. Iașiul este paralizat din cauza bolnavilor de Covid. Costel și cu Mihăiță, băiatul cu tabla furată și băiatul cu terenuri măsluite, ambii penali, așadar, se ocupă de orice altceva decât de urgențele oamenilor.

Revenind la centru, liberalii socotesc pe cine să pună șef la Camera Deputaților. Când țara ia foc ei se bat pe ciolan. Liberalii au discutat cel puțin patru variante de propuneri pentru șefia Camerei Deputaților în locul lui Ludovic Orban. Două dintre variante ar fi Robert Sighiartău, fostul secretar general al PNL sau Lucian Bode, actualul ministru al Afacerilor Interne. De asemenea, sunt vehiculate și numele Ralucăi Turcan, actuala ministră a Muncii, care oricum și-ar putea pierde portofoliul, dar și cel al lui Florin Roman, în prezent vicepreședinte al Camerei Deputaților, impus de tabăra Cîțu încă înainte de congres.

”Îl vom lăsa să conducă ședința de plen în care se va vota moțiunea împotriva guvernului PNL ca să vadă toată lumea cine este Orban”, spun liberalii. Care lume? Lumea vede că voi doar furați, numiți în funcții amante galbene și vă bateți între voi.

Leave a Comment