Google

Spectacol la Trusesti de ziua copilului

Written on:iunie 4, 2014
Comments
Add One

Europa 2Sala cinematografului din Truşeşti a devenit neîncăpătoare duminică, 1 iunie. Toate locurile pe scaune au fost ocupate din timp iar ultimii veniţi au fost nevoiţi să rămână în picioare.

Evenimentul, prin care a fost marcată Ziua Copilului,  a durat mai bine de 3 ore şi  a început cu un  concurs – fulger având ca titlu – Europa drepturilor tale.

A urmat un spectacol – maraton în care s-au produs, cu multă vervă, tinere talente din Truşeşti:  micuţii de la grădiniţă, şcolarii din ciclul primar şi gimnazial precum  şi liceenii. Sala a aplaudat cu căldură evoluţia ansamblurilor folclorice, a trupelor de dans modern, interpreţii de muzică de diverse genuri, scenetele şi monologurile umoristice. În final au fost oferite cărţi şi publicaţii cu tematică europeană  participanţilor.

Evenimentul a fost organizat sub egida  Centrului Europe Direct Botoşani, în colaborare cu Grupul Şcolar Demostene Botez Truşeşti şi Căminul Cultural.

Organizatorii aduc mulţumiri doamnelor profesoare Gabriela Enea şi Anca Melinte pentru entuziasmul şi priceperea cu care s-au implicat în concepţia şi  derularea evenimentului.

Leave a Comment