Google

Spectacol la sfârșit de toamnă

Written on:noiembrie 5, 2019
Comments are closed

La sfârșitul anotimpului de toamnă, în data de 27 noiembrie, într-o zi de miercuri, la ora 18.00, Asociația Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor ,,Elena Cuza’’ din Bârlad, împreună cu Episcopia Hușilor, dorește să vă invite la o întâlnire de suflet ce o va avea în prim plan pe interpreta de muzică populară Veta Biriș. Este vorba despre un spectacol în cinstea tradițiilor românești, în cinstea zestrei noastre culturale, menit să vină în întâmpinarea sărbătorilor binecuvântate ce ne așteaptă în prima lună de iarnă.

Pentru a crea o atmosferă pe placul oricărui român, pe scenă va urca artista ce a cucerit publicul întâia oară prin interpretarea melodiilor populare „Cântecul Iancului” şi „Plânge-mă, mamă, pe mine”. Veta Biriș, născută la 11 august 1949 în localitatea Veseuş, judeţul Alba, slujește de peste 50 de ani muzica populară, îndeplinindu-și la fiecare apariție datoria de a fermeca inimile spectatorilor.

Pe scena teatrului ,,Victor Ion Popa’’, unde se va desfășura evenimentul, sub bagheta domnului profesor Gruia Novac, în calitate de prezentator, vor mai fi prezenți și Corul ,,Dignus Est’’ al Episcopiei Hușilor și îndrăgiții profesori Mihaela Oprea și Petruș Andrei.

Toți cei care doresc să ne fie alături la acest spectacol pot achiziționa bilete de la ghișeul 10, în incinta sediului Asociației.

Vă așteptăm cu drag!

Sorry, the comment form is closed at this time.