Google

Sofer fara permis de conducere depistat la PTF Oancea

Written on:aprilie 25, 2014
Comments
Add One

masini furatePolitistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea au intocmit dosar penal unui tanar care conducea un autoturism si  a  prezentat la controlul de frontiera un permis de conducere fals.

In data de 24 aprilie a.c., in jurul orei 23.00, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Oancea, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, Eduard S., cu cetatenie bulgara si Republica Moldova, in varsta de 25 de ani, care conducea un autoturism marca Peugeot.

La solicitarea politistilor de frontiera, pe langa celelalte documente, barbatul a prezentat si un permis de conducere moldovenesc.

Avand suspiciuni asupra autenticitatii permisului de conducere, politistii de frontiera au efectuat verificari specifice, in urma carora au constatat faptul ca documentul nu indeplineste conditiile de forma si de fond ale unuia autentic si ca barbatul nu a obtinut niciodata dreptul de a conduce.

Cu privire la cele constatate cetateanul a declarat ca permisul de conducere prezentat la control l-a obtinut in schimbul sumei de 120 euro, de la un cetatean din Republica Moldova.

Politistii de frontiera au intocmit barbatului dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de complicitate la fals material in inscrisuri oficiale, uz de fals si conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de catre o persoana care nu poseda permis de conducere.

Leave a Comment