Google

Şmecheria îi poate duce după gratii la vârste fragede

Written on:septembrie 24, 2014
Comments
Add One

Victor ConstructPoliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Vaslui au identificat cele două persoane care în seara de 20.09.2014 au avut un conflict cu un tânăr, în vârstă de 17 ani, din municipiul Vaslui.

Sesizarea a fost primită în seara de 20.09.2014 de la tânărul, în vârstă de 17 ani, care a afirmat că a fost lovit de un tânăr necunoscut, cu un obiect tăietor în zona abdominală.

Victima a relatat faptul că în timp ce se deplasa într-o zonă din apropierea centrului civic din municipiul Vaslui, a observat doi tineri în spatele său, precum şi faptul că unul dintre ei aprindea în mod insistent o lanternă. I-a reproşat gestul făcut, iar tânărul s-a apropiat şi l-a tăiat cu un obiect tăietor în zona abdominală, în partea stângă.

Fiind transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, victima a fost diagnosticată cu „plagă înjunghiată partea stângă”.

Pe 23 septembrie, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Vaslui au identificat cele două persoane implicate în incidentul din seara de 20.09.2014: F.Mihai, de 18 şi C.R., de 13 ani, ambii din municipiul Vaslui. În investigaţiile efectuate de poliţişti au fost folosite şi înregistrările de la camerele de supraveghere, puse la dispoziţie de Poliţia Locală Vaslui.

În funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale de care va avea nevoie victima pentru vindecare, dar şi de rezultatul investigaţiilor efectuate de poliţişti va fi realizată încadrarea juridică a faptei.

Leave a Comment