Google

Sindicaliștii o trimit pe tanti cu vizieră la plimbare

Written on:aprilie 28, 2020
Comments
Add One

Aceștia acuză discriminări. Dragoș Frumosu, președinte Sindalimenta, lansează acuzații dure la adresa ministrului Muncii Violeta Alexandru și a președintelui ANOFM, spunând că demisia de onoare a celor doi s-ar justifica, în condițiile în care sume de bani din bugetul statului sunt irosite cu bună știință, făcând trimitere la ordonanța privind indemnizația de șomaj. „Se petrec mari discriminări sociale prin aplicarea Ordonanței nr. 32/2020, cu privie la indemnizația de șomaj. Ministrul Muncii și Președintele ANOFM, deși cunoșteau situația și au promis îndreptarea ei, nu au modificat Ordonanța. Demisia de onoare a celor doi înalti demnitari se justifică în condițiile în care sume de bani din bugetul statului sunt irosite cu bună știință, probabil pentru functionarii de rang înalt sau în scopul protejării membrilor de partid. În acest timp, milioane de romani, inclusiv pensionarii, își drămuiesc banii de la o zi la alta.

În timp ce milioane de români sunt afectați de criza economică, bâlbele unui guvern incapabil să înțeleagă realitatea amplifică efectele ei prin măsuri luate fără consultări, dictate doar de propriul interes.

Același guvern ne demonstrează că solidaritatea socială pe care o invocă cu orice prilej, este doar o mascaradă. Ultimul exemplu în acest sens a fost oferit de ministrul Finantelor și Primul ministru, în disputa legată de solidaritatea angajațiilor statului cu cei din mediul privat”, spun sindicaliștii. Amănunte în ediția print a regionalului Informatorul Moldovei.

Leave a Comment