O armată de autocare pline cu „revoluționari” se plimbă prin toată țara, la comanda liderului AUR, George Simion. Instituțiile statului sunt depășite și tocmai pe asta mizează liderul AUR. Dacă un amărât vrea să protesteze pentru niște drepturi normale, constituționale, este imediat „săltat” de oamenii legii, dar interlopii lui Simion sunt lăsați liberi să înjure în gura mare. Asta e democrația visată de hoții și interlopii din România! Ei vor haos.

Au fost la Iași, pe 24 ianuarie, unde au cam dat greș, după care s-au dus la Suceava de unde a plecat cândva „revoluția portocalie”.

George Simion vânează voturi, acesta-i singurul său scop, mințind poporul cu mitingurile regizate.

E un fel de revoluție neagră. Oare istoria se repetă? Au mai fost alții care „luptau pentru țară și popor” în perioada interbelică și s-a văzut pe viu ce criminali erau. Atunci se îmbrăcau în verde. Mai e puțin până ce auriștii lui Simion, o adunătură de interlopi și haidamaci, vor călca peste cadavre ca să-și obțină scopul.

Vești rele pe toate fronturile în România anului de grație 2024. E an electoral. S-au încins spiritele. Unii au început devreme campania de prostire a poporului. Cei mai vizibili sunt auriștii lui George Simion. Încălcând grav legea și ordinea socială din România și din lumea normală, George Simion a închiriat câteva autocare, le-a încărcat cu interlopi și tot felul de ratați și a plecat să protesteze în toată țara. Deja s-a depășit o linie roșie. Zi de zi Simion acuză în dreapta și-n stânga doar ca să prostească pe cei mulți.

Caravana mitingurilor urmează așa zisei caravane medicale pe care tot Simion a regizat-o și cu care a reușit să prostească amar de lume. Atunci, la fel ca și acum, AUR, cu Simion în frunte, manevrează mulți bani negri. Dar cine să-l întrebe? Toți se tem de scandalul pe care-l face Simion. Despre banii negri din „caravana medicală” au vorbit chiar apropiați ai lui Simion. Oricum era clar pentru toată lumea care vrea să vadă că e foarte scump să mergi prin țară cu autocare și apecialiști ca să dai consultații. Cine i-a întrebat până acum de unde au luat banii? Simion se dă sărac și luptător pentru drepturile celor mulți. E singurul rol pe care-l plac cei mulți și neinformați. Mai pe românește e prosteală pe față! În același timp, AUR prostește poporul cu ajutorul sondajelor de opinie plătite foarte scump. Cică acum ar fi votat de 21% dintre cei care s-ar prezenta la urne. Total fals. Pe cine să voteze? Pe haidamacii plătiți foarte bine ca să protesteze în toată țara? Sau pe analfabeții care au fost puși, contra unor sume considerabile, pe listele viitoarelor alegeri în poziții eligibile?

Un reportaj amplu citiți în ediția print a regionalului Informatorul Moldovei.