Google

Si BMW merge cu acte false

Written on:aprilie 12, 2014
Comments
Add One

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPolitistii de frontiera din cadrul PTF Stanca au intocmit dosar penal unui barbat, care conducea un autovehicul inmatriculat in Spania, pentru care a prezentat la control documente false.

In data de 10 aprilie a.c., in jurul orelor 04.30, s-a prezentat in PTF Stanca  pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei Vladimir C., de 32 de ani, cu dubla cetatenie romana – R. Moldova, la volanul unui autoturism BMW inmatriculat in Spania.

Existand suspiciuni cu privire la  autenticitatea inspectiei tehnice periodice si a asigurarii auto tip carte verde, lucratorii nostri au efectuat verificari suplimentare in urma carora au constatat ca talonul care atesta efectuarea inspectiei tehnice periodice si asigurarea tip carte verde nu indeplinesc conditiile de forma si fond ale unor documente autentice, fiind false.

Pe numele lui Vladimir C. politistii de frontiera au intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul inmatriculat in alt stat, care nu are drept de circulatie in Romania si uz de fals.

Leave a Comment