Google

Şi-a găsit moartea în fântână

Written on:noiembrie 11, 2014
Comments
Add One

pompieri smurd degajare persoaneMarţi a fost zi ghinion pentru un bărbat din satul Toporăşti comuna Pungeşti. Acesta a căzut şi a murit într-o fântână adâncă de peste 18 metri. Pe 11 noiembrie, în jurul orei  15.45, dispeceratul integrat I.S.U. –S.A.J., a fost anunţat că un bărbat, în vârstă de aproximativ 60 de ani,  a căzut într-o fântână, în localitatea Toporăşti, comuna Pungeşti.

Imediat, la faţa locului au fost direcţionate o autospecială de intervenţie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Vaslui şi ambulanţa SMURD cu echipajul de terapie intensivă mobilă.

În momentul sosirii la faţa locului, victima era căzută cu capul în jos în fântâna adâncă de aproximativ 18 metri, din care opt metri cu apă şi cu diametru de 0.80 metri. Pompierii au acţionat pentru scoaterea persoanei din interiorul fântânii, fiind nevoiţi să evacueze o cantitate de apă pentru a avea acces la victimă, apoi un servant a coborât în fântână, a asigurat victima cu ajutorul cordiţelor şi centurii de siguranţă cu ajutorul căroră victima a fost scoasă la suprafaţă.

Din nefericire, în ciuda eforturilor inteprinse de echipajul medical prezent la faţa locului, efectuând masaj cardiac mai bine de o oră, în final au fost nevoiţi să constate decesul.

Leave a Comment