Google

Senzațional! Minunea s-a petrecut în județul Vaslui: A apărut din neant baba Vanga de Vladia

Written on:decembrie 26, 2017
Comments
Add One

Pamflet

Mare om, mare caracter! Acum e și ghicitor în stelele pe care nu le vede din beciul ticsit cu butoaie pe care a mâzgălit nume de politicieni. Povestea unei cozi de topor din județul Vaslui a făcut înconjurul lumii. Toți s-au dat pe spate când au auzit că s-a ivit din neant un mare ghicitor în această zonă. Baba Vanga de Vladia, Cornelius mincinosul pe numele de scenă politică putredă, știe cine va fi următorul președinte al celui mai mare partid politic din România. Când se trezește din amorțeala beciului cu miros de doagă Cornelius mincinosul mai trage câte o goangă de se cutremură munții care nu există pe la Vladia de unde se trage omu’. Pe la Vladia sunt însă mulți din cei mai bruneți că soarele arde mai tare acolo și (h)ăștia știu totul. Știu ce s-a petrecut ieri, alaltăieri și alte parascovenii din astea. Nu degeaba spunea marele povestitor Ion Creangă că a întâlnit mulți proști. Cine știe prin ce zone a mers Ion Creangă! Cert este că-s mulți, oameni buni. Pe bune vorbind, baba Vanga de Vladia a intrat în Parlamentul României pe ușa femeii de serviciu. După mai multe renumărători de voturi a obținut și Cornelius un mandat de parlamentar. Asta după ce a fost pe la șefia județului Vaslui și l-a turnat mincinos, cum e de când a văzut lumina zilei, chiar pe cel care i-a facilitat accederea în acest fotoliu. Chiar dacă turna fapte reale tot nu era corect, moral, bărbătește, dar să mai spui și minciuni doar ca să ieși în evidență ca procurorii să închidă ochii la găinăriile făcute de tine parcă-i prea de tot. El e omul care spune că-i bărbat, dar nu face nici cât o muiere plângăcioasă.

Presa centrală, plătită evident, a dat o știre senzațională de ultimă oră. Cel mai tare ghicitor din toate timpurile știe cine va fi următorul președinte al PSD.

Înainte de a ajunge la asta mai trebuie spus că prostul moare de grija altuia și câinele de drumul lung. Așa spun românii. Nu e zicală inventată de noi.

Revenind la baba Vanga de Vladia ce poți să spui despre un neterminat, politic vorbind? A fost director de liceu și, spun gurile rele, a vândut diplome de liceu „fără număr”. După ce a terminat cu această ocupație savantă, că omu’ e ’telectual sadea, s-a făcut politician. Așa își spunea el când se uita în oglinda fermecată. A fost descoperit de unu’ de pe la Cluj, care acum se zbate pe la groapa de gunoi a politicii. Apoi a ajuns în curtea unuia care vorbea singur 25 de ore din 24. Apoi a descoperit că are veleitățile de liberal, iar acu’ e folosit pe post de goarnă de expreședintele României, care și acesta nu poate merge la crescut nepoți după ce a stat 10 la Cotroceni și restul prin Parlament și Guvern. Bazându-se pe o cultură politică deosebită și un simț extraterestru Cornelius s-a reîncarnat în baba Vanga. Cine îl mai ascultă și pe ăsta nu se știe, că bate câmpii rău de tot. Nu consumăm prea multă cerneală cu această coadă de topor, însă nu puteam trece cu vederea minunea extraterestră produsă în județul Vaslui. (Turnătorul de strajă)

Leave a Comment