Google

Senzațional/L-au luat durerile de inimă când l-au găsit polițiștii beat la volan

Written on:octombrie 23, 2019
Comments are closed

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Țuțora au depistat în trafic un bărbat aflat la volan, deşi consumase băuturi alcoolice.

În data de 23 octombrie 2019, în jurul orei 00.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Țuțora au oprit în localitatea de frontieră Osoi, județul Iași, un autoturism marca Dacia Logan, înmatriculat în România, condus de cetăţeanul român D.P., în vârstă de 63 ani, domiciliat pe raza judeţului Iaşi.

Cu ocazia controlului, polițiștii de frontieră au constatat că bărbatul emană o puternică halenă alcoolică, motiv pentru care a fost dus la sediul Serviciului Poliţiei Rutiere Iaşi în vederea testării cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Institutul de Medicină Legală Iași în vederea recoltării de probe biologice și stabilirii exacte a alcoolemiei din sânge.

Deoarece  D. P. acuza înţepături în zona toracică, medicul care a prelevat probele biologice, l-a consultat şi a recomandat efectuarea unei consultaţii de specialitate la cardiologie, fapt pentru care colegii noştri l-au transportat cu autospeciala din dotare la Unitatea de Primiri Urgente din cadrul Spitalului Sfântul Spiridon Iaşi. În urma consultului de specialitate i-a fost prescris tratament medicamentos, fără a necesita internare.

Sorry, the comment form is closed at this time.