Google

Se prăbușesc bișnițurile lu’ domnu’ Helgiu de la Silver Mall?

Written on:august 1, 2018
Comments
Add One

Pamflet

200 metri pătrați de tavan au chicat peste cei de prin preajmă în clădirea „megadezvoltatorului” vasluian Silviu Helgiu. Noroc de mâncarea mai ciudată din cârciuma în care a chicat tavanu’, că dacă era vreun restaurant select și avea clineți mulți sau, ferească Sfântu’, era vreo petrecere pe acolo mulți ajungeau la spital grație ilustrelor investiții ale megadezvoltatorului vasluian Silviu Helgiu, de profesie neîmbunătățită vânzător, iar de profesie îmbunătățită nu demult mare bișnițmen și posesor de diplome obținute printr-o muncă intelecutală asiduă.

Lăsând gluma la o parte, apar câteva întrebări pentru instituțiile statului care au autorizat construcția acelei clădiri. Cei de la Inspectoratul în Construcții câte atenții au primit ca să dea autorizații fără să verifice modul cum au fost executate lucrările? Cei de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență, care nu dădeau autorizații Consiliului Județean Vaslui pentru rețele de apă, de parcă niște conducte din pământ ar putea să cadă de sus și să omoare oameni, câte atenții au luat de și-au pus semnăturile pe autorizațiile necesare funcționării unei asemenea clădiri?

Mâine poate să cadă vreun perete de sticlă peste zeci de copii care-s aduși cu forța la manifestări publice organizate în dugheana lu’ nea’ Silviu, patronul megadezvoltator, cu lipici la banii publici. Nenorocirea bate la ușă, iar drumul până la „Colectiv” nu-i departe. Iată așa se autorizează și funcționează, oameni buni, cu mici atenții pe ici pe acolo, prin punctele esențiale, clădiri construite după ureche și care în 2-3 ani se prăbușesc peste oameni. Halal bișnițuri faci nea Silviu și mare om de afaceri ești. Mare om, mare caracter! (Turnătorul de serviciu)

Leave a Comment