Google

Se inaugureaza o pista noua la Aeroportul Iasi

Written on:august 12, 2014
Comments
Add One

avionIn vederea unei mai bune informari, Aeroportul  Iasi aduce la cunostinta pasagerilor ca in data de 21 august 2014 ghiseele de check-in se vor deschide mai devreme cu o ora, pentru fiecare cursa.

In data de 21.08.2014 va avea loc festivitatea de inaugurare a noii piste de aterizare-decolare a Aeroportului International Iasi, eveniment la care se estimeaza participarea a cel putin 1000 (o mie) de persoane, invitati oficiali precum si cetateni ai Iasului. Evenimentul va avea loc la Aeroportul Iasi, la platforma aeroportului, cu acces prin terminalul T2, in intervalul orar 09,30 – 12,30.

De aceea Aeroportul Iasi doreste sa previna eventualele neplaceri ce pot aparea din cauza aglomeratiei create si recomanda tuturor pasagerilor sa vina la aeroport pentru efectuarea check-in-ului mai devreme cu minim o ora  fata de orarul standard deja stabilit.

Va reamintim ca site-ul oficial al Aeroportului Iasi www.aeroport.ro esteactualizat in timp real iar canalele social media oficiale ale Aeroportului Iasi sunt active in permanenta: facebook.com/iasiairport, twitter.com/iasiairport, iasiairport.blogspot.ro, youtube.com/iasiairport

(Raluca FILIP, Aeroportul IASI, Marketing&Comunicare, www.aeroport.ro)

Leave a Comment