Google

Se fură din Europa și motociclete

Written on:octombrie 26, 2019
Comments
Add One

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Foltești au descoperit şi indisponibilizat o motocicletă ce figura ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Italia.

În data de 24 octombrie 2019, în jurul orei 12.05, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Foltești  – I.T.P.F. Iași au  oprit în trafic, pe D.N. 26, pe raza localității de frontieră Măstăcani, județul Galați, un autovehicul marca Mercedes Vito,  condus de gălățeanul C.P., în vârstă de 59 de ani, care transporta o motocicletă marca Magaluti, înmatriculată în Italia.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au stabilit că motocicleta în cauză figura ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de către autorităţile din Italia, în data de 31.08.2017.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că motocicleta nu este proprietatea sa, el doar o transporta într-o altă localitate. Totodată acesta a mai adăugat că nu știa de eventualele probleme juridice.

În cauză, motocicleta în valoare de 10.000 de lei a fost indisponibilizată, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale care se impun.

Leave a Comment