Google

Scrisoare deschisă domnului antrenor Mihai Hondru și sportivului Marcel Miron Clubul “Liga de Est” Vaslui

Written on:mai 2, 2014
Comments
Add One

primar Vs copy zilele vs 2012Urmărim de-a lungul timpului evoluția unor sportivi din municipiul Vaslui, pentru care abnegația și perseverența se transformă, cu răbdare și încredere în forțele proprii, în rezultate la competiții și concursuri internaționale de anvergură.

Este și cazul Dumneavoastră, domnule Mihai Hondru și domnule Marcel Miron, vasluieni pentru care succesul înseamnă muncă, dăruire, fiind astfel printre aceia care ajung să ne onoreze și să ne reprezinte cu demnitate oriunde ar ajunge pe drumul vieții.

Municipalitatea vasluiană încurajează și sprijină performanța sub diferitele ei forme, fie că este vorba de învățământ, de sport, de cultură sau artă. Mândria pe care o simțim când vasluieni ca Dumneavoastră reușesc, iar și iar, să obțină reușite la nivel internațional ne dă încredere că am ales corect, că în tinerii noștri merită cu prisosință să investim speranța unui viitor bun și corect.

Primiți, stimați domni, expresia întregii noastre admirații și considerații, alături de care vă transmitem urarea de a vă împlini frumos talentul și destinul, de a arăta lumii întregi că Vasluiul are oameni de aur, oameni care merită respectul întregii comunități locale, naționale și internaționale!

Cu deosebit respect,

PRIMAR,

Ing. Vasile PAVĂL

Leave a Comment