Google

Scrisoare de apel umanitar

Written on:mai 14, 2014
Comments
Add One

Bună ziua!

Document3 copyNumele meu este Cristina Tau și vă scriu această scrisoare de apel umanitar și o scurtă poveste despre cazul meu medical, cu speranța că vom găsi înțelegerea și sprijinul dvs.: În cursul anului trecut, 2013 mai exact, la vârsta de 29 de ani, am fost diagnosticată cu Distonie generalizată, o forma rară de suferință neurologică, caracterizată prin mișcări involuntare, spasme musculare și poziții anormale ale diferitelor părți ale corpului. Diagnosticul primit în cadrul Clinicii Colentina, București, din România, a fost reconfirmat în cadrul unei consultații de către medicii Clinicii Medicale din Hannover (Germania), iar tratamentul sugerat în condiții de urgenta, datorita stadiului avansat al bolii si a gravitatii manifestarilor simptomatice este o intervenție chirurgicală la nivelul creierului numităDeep Brain Stimulation (Stimulare Cerebrală Profundă). Această intervenție presupune implantarea a doi electrozi la nivelul globilor palidali din creier, conectați la două baterii, introduse la nivelul pieptului, subcutanat, care să substituie prin intermediul impulsurilor electrice pe care le dezvoltă, disfuncționalitatea neuromotorie. Precizez faptul căaceastă operație nu este disponibilă în România, iar singura alternativă rămasă este realizarea ei în cadrul Clinicii din Germania. Costurile estimative ale intervenției se ridică la:

-suma de 30.598,37 Euro costul aparatului,

-cheltuieli cu spitalizarea 6100 Euro.

Pe langă aceste sume pe actele primite de la Clinica din Germania mai există o observație în care este vorba de costuri suplimentare care se vor plăti într-un anume termen și mai sunt cheltuieli cu transportul, cazarea persoanei însoțitoare pe perioada spitalizării Cristinei (3 saptămâni).

În acest moment am fost refuzați de CAS pentru accesarea decontării prin intermediul formularului E112 și acesta este motivul pentru care vă solicităm sprijinul pentru demararea și strângerea fondurilor necesare pentru realizarea intervenției.

Programarea intervenției chirurgicale a fost în 24 martie 2014, dar din cauza faptului că nu avem suma necesară se va amâna data operației.

Câteva informații puteți afla prin intermediul online pe blogul http://elenacristy.blogspot.ro/

Cu speranța ca măveți ajuta și mulțumindu-vă anticipat pentru deschidere, aștept un răspuns din partea dvs. Multumesc anticipat!

Conturile deschise pe Numele Tau Cristina Elena sunt:
Cont in lei: RO68BRDE360SV70816143600
Cont in euro:RO64BRDE360SV70816223600, COD SWIFT:BRDE ROBU, Adresa Bancii: str. Socrates nr.1, Timisoara

Leave a Comment