Google

Sărbătoarea florilor la Vaslui

Written on:mai 20, 2016
Comments
Add One

Suntem în luna mai, luna florilor. Piaţa civică a Vasluiului a înflorit. Zeci de firme expun flori timp de trei zile în centrul municipiului Vaslui. Sărbătoarea florilor, manifestare iniţiată de municipalitatea vasluiană, este o pată de culoarea şi aduce bucurie tuturor vasluienilor şi celor care doar sunt în trecere prin oraşul lui Ştefan cel Mare. Toţi vasluienii sunt invitaţi să participe, de vineri 20 mai până duminică 22 mai, la sărbătoarea florilor care aduce şi alte manifestări tradiţionale.

In perioada 20 – 22 mai 2015, in Centrul Civic al muncipiului Vaslui va avea loc prima editie a SERBARII FLORILOR. Cu aceasta ocazie, au raspuns la invitatia Primariei Vaslui peste 30 de participanti atat din tara (Sf. Gheorghe, Brasov, Marasesti, Focsani, Galati, Tg. Mures, Iasi, Suceava, Targoviste, Pitesti, Sibiu, Bucuresti, Onesti, Alba Iulia, Barlad, Vaslui), cat si din Balti, Republica Moldova. Preponderent, expozantii sunt societati comerciale, intreprinderi individuale si asociatii familiale, insa ne bucuram in aceasta prima editie de prezenta Universitatii de Științe Agricole și Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” din Iași, a Gradinii Botanice Galati si a patru primarii din tara (Marasesti, Focsani, Pitesti si Barlad), care vor pune la dispozitie informatii de specialitate.

Vasluienii se vor putea bucura de spectacolul de culori, iar cei interesati vor putea admira, in afara de flori si aranjamente florale, plante exotice, plante ornamentale, seminte si bulbi de flori sau sisteme de irigatii.

Avand convingerea ca aceasta prima editie va fi un succes care va pune temelia unei frumoase traditii in orasul nostru, asteptam toti vasluienii iubitori de frumos, de culoare si parfum in Centrul Civic.

Revenim cu amănunte.

Leave a Comment