Google

Săracii politicieni nevinovaţi, dar condamnaţi!

Written on:august 26, 2015
Comments
Add One

parlamentari-somn netDom’le nu ştiu cum se face dar toţi rataţii ajunşi în politică fură de rup pământul, iar când sunt prinşi cu euroii în conturi şi sunt strânşi cu cătuşe de procurori se declară nevinovaţi. Asta înseamnă că procurorii şi judecătorii nu cunosc legile făcute de parlamentari, adică tot de cei care se declară nevinovaţi când sunt prinşi cu furăciuni. Necunoscând legile făcute de parlamentari şi miniştri îi condamnă în special pe aceştia. Repet însă, ei sunt nevinovaţi. Ce contează că în loc de zece kilometri de drum, practic s-au făcut vreo 7, iar drumul în cauză s-a stricat după niciun an? Firma parlamentarului care a făcut drumul n-are vină cum de altfel nici parlamentarul nu are vină pentru că a furat mai mult de jumătate din banii destinaţi acelui proiect.

Ce mai contează că în loc de bazin din beton, o firmă de construcţii a unui parlamentar a montat, la o alimentare cu apă, un bazin tip „polstif”, iar alimentarea cu apă funcţionează cam greu sau deloc? Ce importanţă are că aceeaşi firmă a parlamentarului în cauză n-a făcut conform proiectului un hidrant pentru pompieri? Altfel spus ce importanţă are că s-au „pierdut” mulţi bani în buzunarele largi ale parlamentarului cu pricina din contractul respectiv? Vorba românului: „ban la ban trage şi păduche la sărac”. El este nevinovat şi e cercetat penal acum doar pentru că are opinii politice diferite. Diferite de cine dacă a sărit nu demult în barca celor de la putere? Nu mai are importanţă. El se declară nevinovat şi trebuie să-l credem pe cuvânt. Dar nu numai alegătorii trebuie să-l creadă pe cuvânt. Alegătorii îl cred oricum când le mai dă câte un rachiu în campania electorală. Procurorii şi judecătorii trebuie să-l creadă pe cuvânt.

Aşa funcţionează politica în România. Muhaielele, frustraţii, semianalfabeţii ajunşi în Parlamentul României fură tot, îşi crează diverse avantaje, apoi tot ei „se jură că nu fură” dar sunt prinşi cu euroii în conturi. N-ar fi parcă o nenorocire dacă ar fura şi ei câte puţin. Revenind la exemplele anterioare, dacă parlamentarul în cauză ar fi făcut bazinul din beton şi ar fi găsit altă modalitate de a-şi „trage” ceva bănuţi negri pentru zile însorite, dar mai puţini, atunci nici nu s-ar fi cunoscut şi era cu adevărat cinstit. Aşa însă, a băgat mâna până la umăr în banii destinaţi unei investiţii necesare într-o comunitate rurală şi acum e căutat de procurori. Nu numai el însă. A tras după el un primar tânăr şi mai mulţi membri ai echipei din primărie. Banu’ e ochiu’ ştim noi cui, aşa că şi bieţii funcţionari plătiţi prost de statul român au intrat în jocul parlamentarului, acceptând să primească firimituri de la masa „alesului”.

Interesant este cum se declară acest individ nevinovat. Până la urmă, dacă un fot ministru era nevinovat şi a primit 5 ani de pârnaie, iar altul care a fost implicat în politică din 1990 până în zilele noastre e nevinovat şi după ce a primit 10 ani de pârnaie, ce să mai spunem? Toţi politicienii hoţi sunt nevinovaţi. Iar procurorii şi judecătorii îi condamnă politic! (Cititi continuarea cu amanunte privind hotiil parlamentarilor in editia tiparita a ziarului regional INFORMATORUL Moldovei)

Leave a Comment