Google

SALINA BODY LINE Iaşi-soluţia pentru bolile pulmonare

Written on:ianuarie 13, 2014
Comments
Add One

IS salina body lineLocuitorii municipiului Iaşi nu vor mai fi nevoiţi să meargă sute de kilometri pentru tratarea bolilor pulmonare. Salina Body Line, este situată pe strada Ion Creangă, în Cartierul Tătăraşi vizavi de Ateneu şi este dotată cu un generator de aerosoli salini. Terapia se face într-o încăpere acoperită cu sare, împărţită în sectoare pentru adulţi şi copii. Camera pentru copii are o capacitate de 7 persoane şi este adaptată micuţilor având cărţi de colorat, jucării, desene animate, topogan etc, iar camera pentru adulţi are o capacitate de 8 persoane.

Este singura salină din Iaşi şi singura salină din România cu 3 tipuri de sare: HIMALAYA, IRAN şi PRAID şi are o puritate de peste 98%  datorită sării din Himalaya şi Iran (sarea românească are un procent mai mic). Terapia cu sare sau haloterapia este procedeul prin care persoanele inhalează aerosoli salini, produşi de un generator special care transformă sarea de puritate foarte mare în microparticule de diferite diametre. Aerosolii se definesc ca fiind microparticule, aflate în suspesie într-un mediu gazos, respectiv atmosfera.

Aceşti aerosoli pot fi microparticule solide, lichide sau gazoase care pot rămâne în atmosferă intervale de timp cuprinse de la câteva ore până la durate de ordinul zilelor, săptămânilor sau chiar anilor. Durata de plutire este condiţionată de umiditate, temperatură, mişcarea aerului, variaţiile de presiune, efectele razelor solare, turbiditate etc. Aflaţi în atmosfera respirabilă, aerosolii salini sunt inhalaţi în mod natural de către curant pe ambele căi: nazal şi pe gură. Prin inhalarea acestor aerosoli, căile respiratorii sunt “curăţate” de focarele de infecţie (stafilo-streptococice), prezente atât la adulţi cât mai ales la copii, focare ce declanşează şi întreţin numeroase boli respiratorii (în majoritatea cazurilor recidivante, devenind cronice) şi prin a căror prezenţă, imunitatea organismului scade treptat.
Climatul utraseptic al salinei, cu un conţinut crescut de iod, potasiu, magneziu calciu, brom şi sodiu ajută la prevenirea şi tratarea unor afecţiuni care se ameliorează în general, în orice salină: astm bronşic, infecţii respiratorii (angine, faringite, traheo-bronşite, pneumonii, rinoadenoidite), bronşită, traheobronşită cronică, rinită, sinuzită, amigdalită cronică, insuficienţă respiratorie restrictivă, emfizem pulmonar, alergii epidermice (la praf), nevroze, oboseală, surmenaj. Salinoterapia reprezintă, pe de o parte, inhalarea pe căile respiratorii a aerosolilor salini, iar pe de altă parte, absorbţia acestora prin intermediul pielii. Salina Body Line are 100% sare (nu gresie, mochetă, tablouri, var etc), ionizarea aerului suplimentar se face cu ajutorul a 2 “tablouri” speciale prin care circulă apă sărată, cromotereapia este obţinută natural din lumina amplasată în spatele pereţilor din sare de Himalaya (culoare portocaliu care dă vitalitate), are o concentraţie foarte mare de ioni datorită înălţimii scăzute şi a suprafeţei încăperilor medii, eliminarea rapidă a bioxidului de carbon din încăpere se face printr-un sistem de aerisire completă, temperatura optimă este de  22-24 grade, iar umiditatea este controlată.

Cromoterapia se practică de mii de ani ca terapie alternativă. Chinezii se numără printre primele popoare care au intuit efectele uimitoare ale culorilor asupra psihicului şi fizicului uman. Terapia cu ajutorul culorilor este folosită în Orient pentru tratatrea a peste 300 de afecţiuni, fiecărui organ corespunzându-i o culoare.
Avantajele cromoterapiei ca terapie alternativă, constau în lipsa oricărei reacţii adverse: nu provoacă dependenţă, nu este toxică şi poate să fie folosită de oameni de toate vârstele.

Cu ajutorul culorilor poţi crea în jurul tău atmosfera de care ai nevoie, te poţi calma, înveseli, relaxa, mobiliza, toate acestea prin utilizarea corectă a cromoterapiei. Un psihic solid şi echilibrat va sta ca un scut în calea bolilor, pentru că foarte multe afecţiuni pătrund în organism prin poarta lăsată deschisă de dezechilibrele psiho-somatice care slăbesc imunitatea.

Portocaliul este culoarea căldurii, creativităţii, a emoţiilor. Indică bucurie, curaj şi sociabilitate. Este un bun stimulator emotiv şi crează senzaţie de apropiere puternică. Mai activ decât galbenul, portocaliul este culoarea eliberării minţii, a deschiderii faţă de nou. Culoarea portocaliu este o culoare antioboseală prin excelenţă şi ne ajută să asimilăm cu rapiditate ideile noi.

Efectele culorii portocaliu

Culoarea portocaliu este o culoare antioboseală prin excelenţă. Ea este recomandată tuturor temperamentelor, în general neavând contraindicaţii.
Portocaliul stimulează sistemul respirator şi facilitează asimilarea calciului. De asemenea, această culoare este un foarte bun stimulator sexual.
Expunerea adecvată la o lumină portocalie o anumită perioada de timp ne permite să resimţim o stare plenară de libertate faţă de tot ceea ce limitează fiinţa. De asemenea, ne ajută să devenim mult mai toleranţi.
Culoarea portocaliu ne ajută să realizăm cu rapiditate asimilarea ideilor noi.

Efectele fiziologice ale culorii portocaliu: accelerează pulsaţiile inimii, favorizează secreţia gastrică şi îmbunătăţeşte digestia.

Efectele psihologice ale culorii portocaliu: culoare caldă, dezinhibă, conferă optimism, veselie, senzualitate, provoacă stimularea emotivă, amoroasă, conferă senzaţie de apropiere puternică şi intimitate, măreşte sociabilitatea, conferă o stare de sănătate, este euforizant sexual.

Indicatii terapeutice ale cromoterapii:
– acufene (ţiuituri în urechi), otagie (dureri de urechi)
– astm (inclusiv în formele cronice), bronşită, frigiditate,
– debilitate mintală, demenţă senilă,
– deziluzii, decepţii, melancolie,
– eliminare (excreţie) defectuoasă,
– epilepsie, epitaxis (hemoragie nazală),
– febră însoţită de secreţii mucoase,
– granulaţii (granulozităţi) la nivelul pleoapelor,
– gută, halucinaţii,
– holeră, inflamaţia rinichilor,
– ipohondrie,
– isterie,
– litiază biliară (pietre la vezica biliară),
– prolaps anal,
– reumatism cronic, spasmofilie,
– stres,
– suspendarea menstruaţiei (are efect emenagog – face să revină menstruaţia),
– tuse (cu expectoraţii sau tuse iritantă, uscată),
– ulceraţii cronice la nivelul corneii.

Aţi da bani fără niciun rezultat? Probabil că nu!  Atunci veniţi direct la Salina Body Line, singura din Iaşi cu 100% sare de 3 tipuri (Himalaya, Iran şi Praid).
Datorită celor 3 tipuri de sare existente, beneficiile sunt cu adevărat pe măsura aşteptărilor voastre.

PREŢURI

ŞEDINŢĂ 1 ORĂ

ŞEDINŢĂ NELIMITATĂ

COPIL + ÎNSOŢITOR

ŞEDINŢĂ

15

20

25

ABONAMENT 10 ŞEDINŢE (8+2 GRATUIT)

120

160

200

ABONAMENT 15 ŞEDINŢE (12+3 GRATUIT)

180

240

300

ABONAMENT 20 ŞEDINŢE (16+4 GRATUIT)

240

320

400

ABONAMENTE SPECIALE:

100 LEI/LUNĂ (ŞEDINŢE DE 1 ORĂ ZILNIC ÎNTRE ORELE (09:00 ŞI 16:00)
120 LEI/LUNĂ (ŞEDINŢE NELIMITATE ZILNIC ÎNTRE ORELE 09:00 ŞI 16:00)

Rezervări:   0232.211.171; 0754.211.171

ID mess: salinabodyline  www.salinabodyline.ro

Leave a Comment