Google

Să fii copil în Europa – la Școala Gimnazială nr. 10 Botoșani

Written on:aprilie 8, 2014
Comments
Add One

elevi europe direct scoala dret europenePe 8 aprilie, activitățile de la Școala  Gimnazială nr. 10 Botoșani din cadrul Săptămânii ”Școala altfel” au avut o tematică europeană.

În cursul dimineții Centrul Europe Direct Botoșani a fost invitat  la două dintre clasele școlii: a II-a B (prof. învățător primar Mariana Moldovanu) și a IV-a A (prof. învățător primar Mariana Șchiopu).

Timp de peste două ore elevii, împreună cu reprezentanții Centrului Europe Direct,  au învățat lucruri noi despre Uniunea Europeană,  au desfășurat activități pe echipe, au cântat, au desenat și au pictat, și-au vizionat reciproc creațiile.

Revista Buzz, ziarul copiilor și adolescenților din Botoșani, scrie  în ediția on line despre jocul cu jetoane  pe tema  drepturilor copiilor  propus de Centrul Europe Direct, la care elevii de clasa a II-a s-au descurcat de minune și despre concursul de felicitări, desene și creații literare dedicate Zile Europei organizat de revistă în parteneriat cu Centrul Europe Direct: phttp://buzz.4botosani.ro/saptamana-altfel-a-adus-europa-la-scoala-nr-10/  .

Cei mai mici participanți au fost răsplătiți cu mici premii pascale și publicații din partea Comisiei Europene.

Leave a Comment