Google

S-au împiedicat de lumina Farului din Constanța

Written on:august 11, 2022
Comments are closed

FC Botoșani-Farul Constanța 1-1

Botoșănenii au reușit doar vreo 3 etape să țină steagul ridicat. La primul meci mai dificil s-au cam împiedicat chiar pe teren propriu.

FC Botoșani a remizat pe teren propriu cu Farul Constanța, scor 1-1, în cadrul ultimei partide din a patra etapă a Superligii. Chiar dacă nu a fost un meci cu multe goluri, partida din Botoșani a fost spectaculoasă și cu foarte multe ocazii importante de ambele părți. Gazdele au deschis repede scorul, încă din minutul 5, după autogolul lui Mladen. Vlad Morar a restabilit egalitatea în minutul 40, după ce a transformat o lovitură de la 11 metri. Atât FC Botoșani cât și Farul Constanța rămân neînvinse după primele patru etape de campionat. Ambele formații au acumulat 8 puncte și ocupă locurile 4 și 5 în clasament. Cele două formații au oferit un adevărat spectacol savurat de fanii fotbalului. Raportul ocaziilor a fost de 24-9, în favoarea oaspeților.

La finalul partidei, Gică Hagi, a declarat că echipa sa merita mai mult, deoarece a avut multe ocazii de a marca: “Cred că meritam mult mai mult, am avut multe ocazii, dar asta este. Cred că e unul dintre cele mai bune meciuri din Liga 1. Sunt foarte mulțumit de jucători, de atitudinea lor, jocul a fost foarte bun”.

Mihai Teja, antrenorul gazdelor, le-a multumit fanilor veniți să sprijine echipa pe stadion și s-a declarat încrezător în evoluția jocului echipei sale: “Cred că a fost un meci echilibrat. Noi am început bine jocul, dacă dădeam și al doilea gol cred că era mai greu pentru ei. Ne-au împins mai mult cu fazele fixe. A fost un meci spectaculos. Noi am schimbat foarte mulți jucători, încă nu avem omogenitatea necesară, s-au făcut multe greșeli de pase. Dar îi felicit pe băieți, a fost un meci cu ritm, și-au dorit să câștige. Le mulțumim suporterilor, care au venit în număr foarte mare astăzi și au făcut o atmosferă frumoasă. De aceea ne-am apucat de fotbal, să avem o asemenea atmosferă. Cred că o să formăm o echipă puternică la Botoșani, mai avem nevoie de puțin timp. E bine că nu avem nicio înfrângere. Duminică jucăm la campioana CFR, un meci greu, dar mergem să ne batem de la egal la egal”.

După primele patru etape, CFR Cluj și Rapid sunt lideri în clasament, fiecare acumulând 9 puncte,urmate de Hermannstadt, Farul și FC Botoșani, cu câte 8 puncte fiecare.
1. CFR Cluj – 9 puncte

 1. Rapid – 9 puncte
 2. FC Hermannstadt – 8 puncte
 3. Farul Constanța – 8 puncte
 4. FC Botoșani – 8 puncte
 5. Sepsi Sf. Gheorghe – 6 puncte
 6. FC Voluntari – 6 puncte
 7. FC Argeș – 6 puncte
 8. Universitatea Craiova – 5 puncte
 9. FCU Craiova – 4 puncte
 10. Petrolul Ploiești – 4 puncte
 11. UTA Arad – 4 puncte
 12. FCSB – 3 puncte
 13. Universitatea Cluj – 2 puncte
 14. Chindia Târgoviște – 2 puncte
 15. CS Mioveni – un punct

Pe larg în ediția print a regionalului Informatorul Moldovei.

Sorry, the comment form is closed at this time.