Google

S-a dus la Paris bou și s-a întors vacă

Written on:aprilie 20, 2021
Comments
Add One

Pamflet

Ferească Sfântu’ de prostu’ ajuns șef! Așa spun moldovenii. Chiar știu ce spun. Sub titlul oameni noi în politică au ajuns la putere niște analfabeți, niște șomeri, niște neisprăviți. De fapt acest ghiveci numit usrplus e compus, în majoritate, din cozi de topor, niște analfabeți. Acest așa zis partid politic numit usrplus este copie fidelă a fostului Partid Muncitoresc Român. Imediat după război când a preluat puterea în România Partidul Muncitoresc Român era format, în mare parte, din oameni fără școală, infractori luați de prin pușcării și alte asemenea specimene, pentru că era un partid nou în România. Membrii PMR spuneau, ca și useristoplusiștii, că sunt oameni noi în politică. La fel cum tinerețea este departe de a fi o calitate garantată, tot așa noutatea în politică e mai degrabă un handicap decât o calitate.

Să ajungem la proștii noștri. Sunt ai noștri pentru că mulți români au pus ștampila pe acești analfabeți frustrați. Că au votat cu usrplus din greșeală ori din curiozitate și sigur pentru că erau neinformați e altă discuție. Cert este că analfabeții din usrplus au fost votați de mulți oameni și așa au ajuns în parlament și de acolo în guvern.

Minciuna cu studiile în străinătate vine din vechime. Boierii timpurilor apuse, mulți niște analfabeți îmbogățiți din diverse afaceri destul de dubioase, își trimiteau odraslele sau beizadelele cică la studii în străinătate. Majoritatea veneau mai proști decât plecau pentru că în străinătate se ocupau de cu totul altceva decât să învețe carte. De atunci vine și vorba că s-a dus bou la Paris și s-a întors vacă. Din păcate pentru cei mulți istoria se repetă. Grav este că se repetă pe destinele românilor și pe cheltuiala românilor. Cine uită istoria riscă s-o repete, spunea un mare lider al lumii. Iată că românii au uitat cum s-a instaurat regimul comunist în România. Românii au uitat cum este să fii condus de proști, de analfabeți și de infractori cu carnet de partid. Drept pentru care acum trag consecințele. Problema e că mulți dintre votanții usrplus, care s-au bătut ca să trimită în parlament și în guvern niște șomeri ce au stat prin străinătățuri cerșind pe străzi, după care au venit în România cu diplome de studii false, sunt străini de istoria României. Pe stradă ori prin bordeluri sau prin cârciumi e greu de crezut că se învață istoria României. Fiind ei fără studii și frustrați din acest motiv, useristoplusiștii vor să elimine istoria din școli și să învețe copiii cum e cu sexul între fete, între băieți și mai puțini între persoane de sex diferit, cum e normal. Să plângi cu lacrimi de crocodil când auzi că „ditamai” omul politic, marele „salvator” al României, a mâncat, în tinerețile sale, pâine cu muștar când ducea lipsă de altceva. Adevărat om din popor, dom’le, ce vorbim noi?! Cum selectau comuniștii după război cadrele de „nădejde”? Originea socială era condiție de bază. Dacă era fără carte, trăia cu familia într-o cameră insalubră era pe placul noii puteri formată din „oameni noi” în politică. E vreo diferență? Altul care-i ministru acum spune că a cântat pe străzi în străinătate ca să aibă ce mânca. Băieți din popor, așa-i? Aceștia sunt oamenii noi în politica anului de grație 2021. Toți s-au dus boi la Paris, că-n țară au fost exmatriculați de peste tot și s-au întors vaci. Din păcate acești frustrați au prostit mulți români. Alții s-au lăsat spălați pe creier și cred cu tărie în orice pârț trage șeful cel mare și hoț, pentru el, bineînțeles. Ba chiar încearcă să prostescă și pe alții promovând minciuna pe post de adevăr. Până data viitoare să auzim numai de bine.

Leave a Comment