Google

România va fi o țară ca afară unde românii vor fi slugile străinilor

Written on:noiembrie 24, 2021
Comments are closed

40% din terenul României este cumpărat de străini. Cel mai mult teren au cumpărat evreii. România este ocupată fizic, așadar, de evrei, iar multinaționalele călăresc România și românii în proporție de peste 70%. Sunt unii care vor o țară ca afară. Asta înseamnă că vor ca românii să fie slugi la străini, așa cum sunt și cei care lucrează „afară”. Va fi o țară ca afară cu românii slugi pe plantațiile străinilor.

Evreii dar și alte naționalități își fac și unități de cult pe teritoriul României, ceea ce înseamnă că s-au hotărât să se mute aici. Felicitări guvernanților și poporului care se lasă manipulat.

Aproape jumătate din terenul României este cumpărat de străini, industria, atât cât mai funcționează, este a străinilor, resursele energetice sunt ale străinilor, deci țara este ocupată. Dacă încearcă cineva să promoveze anumite proiecte de țară este pus la „păstrare” de străini cu ajutorul trădătorilor din țară. Gazul, petrolul, apa care face curent electric au sunt aici, au fost ale României, dar au fost date aproape gratis. Acum se vede și o invazie spirituală. Pe de o parte, credința strămoșească este pusă la zid, iar pe de altă parte religiile și credințele străine sunt scoase în față și promovate ca principii de viață nouă, modernă.

Istoria se repetă. România Mare a fost furată și vândută pe bucăți de străinii care au fost puși regi în perioada interbelică. Acum, România este iar devalizată de străini pentru că poporul se lasă manipulat. Problemele cu adevărat importante pentru români, pentru generațiile viitoare, pentru viitorul României, sunt neînțelese de cei mulți. Poporul se lasă manipulat și protestează doar dacă e plătit.

Sute de evrei ultrareligioși din toată lumea au fost la inaugurarea sinagogii din Sighetu Marmației

Cea mai nouă sinagogă construită în Europa și una dintre cele mai mari din Europa de Est a fost inaugurată la Sighetu Marmației. La eveniment au sosit cu o cursă charter rabini din New York, Paris, Londra și Frankfurt. Oaspeții, dar și cartea sfântă, a cărei valoare e estimată la aproape 400.000 de euro, au fost păziți de trupele speciale.

Pentru mulți dintre cei aflați la bordul avionului, zborul a fost unul istoric: au revenit pe tărâmul bunicilor și părinților lor. Astfel, debarcarea pe pământ românesc a fost încărcată de emoție, iar unii dintre cei mai tineri au pus repede mâna pe telefoane pentru a imortaliza momentul.

Nu se știe cu exactitate suma care a fost cheltuită pentru întregul complex. Numai Tora, cartea sfântă a evreilor care a fost depusă în sinagogă, a fost estimată la 360.000 de euro.

Construcția sinagogii a fost începută în urmă cu patru ani. Se spune că Sighetu Marmației este patria celei mai mari comunități de evrei ultra-ortodocși din lume

Vechea Mare Sinagogă a fost construită din lemn în 1778, refăcută din zid în 1836 și incendiată în 1944 de către naziștii în retragere, după ce o folosiseră ca loc de detenție pentru 140 de personalități evreiești. Comunitatea hasidică Sătmar consideră Sighetu Marmației un loc sfânt, devenind astfel loc de pelerinaj pentru evreii hasidici din lume.

Sorry, the comment form is closed at this time.