Google

Revelion 2017-Unii aruncă sute de mii de euro în buzunarele „vedetelor” iar alţii petrec moldoveneşte

Written on:decembrie 29, 2016
Comments are closed

Capitala Moldovei dă nu mai puţin de 150.000 euro pe „vedete” care se vor fâţâi, pe ritmurile date de discurile ce vor cânta în locul lor pe scenele amplasate în Iaşi. E mult, e puţin, fiecare poate decide. Cert este că o „palmă” de asfalt pe străzile din Iaşi care se „desfundă” când plouă ori câteva locuri de parcare în plus, parcă ar fi mai de folos ieşenilor, majorităţii ieşenilor. Dar ce investiţii nu s-ar putea face cu aceşti bani aruncaţi în conturile unor „vedete” bogate şi foarte scumpe!

Alţii, mai modeşti şi „puşi pe treabă” organizează spectacole de revelion, pentru că momentul trebuie marcat, dar promovează talentele zonei, formaţiile oraşului. Miile de euro, zecile de mii de euro pe care ar trebui să-i „arunce” pur şi simplu îi vor folosi la investiţii care să aducă bunăstare cetăţenilor.

E bine, e rău, fiecare poate să hotărască. Cert este că nici Iaşul, nici Bucureştiul ori alte oraşe mari din România nu au ajuns la nivelul de dezvoltare pentru a-şi permite astfel de extravaganţe.

Sorry, the comment form is closed at this time.