Google

Retinut pentru contrabanda cu tigari

Written on:mai 15, 2014
Comments
Add One

tigari ascunse inmasina 1Politistii de frontiera botosaneni au intocmit dosar penal pe numele unui barbat care intentiona sa introduca ilegal pe teritoriul Romaniei 30.000 tigarete cu timbru de acciza R. Ucraina. Tigaretele in valoare de 13.332 lei au fost retinute in vederea confiscarii.

In data de 14 mai 2013, in baza unei informatii detinute, politistii de frontiera din cadrul S.P.F. Dorohoi impreuna cu cei din cadrul STPF Botosani au declansat o actiune specifica pe linia prevenirii si combaterii contrabandei cu tutun.

In cadrul acestei actiuni, in jurul orelor 15.00, lucratorii nostri au depistat si retinut pe directia localitatii de frontiera Dersca o persoana care avea asupra sa doua colete voluminoase, prevazute cu chingi pentru transport.

In urma cercetarilor efectuate s-a stabilit ca barbatul este cetateaul roman N.D., de 51 de ani, care a declarat ca intentiona sa comercializeze tigarile pe raza localitatii Dersca.

La examinarea celor doua colete a fost gasita cantitatea de 1500 pachete tigari marca Monte Carlo, in valoare de 13.322 lei, care a fost retinuta in vederea confiscarii.

In cauza, politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda.

Barbatul a fost prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Dorohoi, fiind dispusa masura retinerii pentru 24 de ore, iar pe a fost prezentat Judecatoriei Dorohoi, cu propunerea dispunerii masurii arestarii preventive pentru 30 zile.

Cercetarile continua pentru stabilirea intregii arii infractionale si a tuturor persoanelor implicate urmand ca la finalizare sa fie luate masurile legale in consecinta cu gravitatea faptelor.

Leave a Comment