Google

Războiul biologic este mai grav decât își imaginează cei mulți

Written on:martie 25, 2020
Comments
Add One

E clar că suntem într-un război biologic declanșat. De neconceput este atitudinea președintelui și a premierului. Mint de îngheață apele, iar poporul, în mare parte, crede. E de noaptea minții, oameni buni. Inegalabilul secretar de stat de la Ministerul Sănătății, megachirurgul din Huși, care a reparat la viața lui mâini și picioare rupte din cauze de consum de alcool și pentru asta e recunoscut pe tot mapamondul ca un superspecialist, Neluțu se pierde în amănunte când o asistentă medicală îi spune printre lacrimi: „Avem și noi familii și e bine să știm dacă suntem infectați. Vrem să fim testați. Avem nevoie de echipamente de protecție”. La un așa strigăt disperat, Nelu Tătaru se încurcă în amănunte și evită un răspuns concret. Altfel spus, oamenii mor cu zile, iar oficialul de la Ministerul Sănătății confirmă că personalul medical este lăsat la mila lui Dumnezeu.

Alt mare liberal, președintele Consiliului Județean Suceava, dă zece mii de euro pe beculețe ca să orneze orașul pentru Paști, când pandemia de coronavirus bătea la ușa județului pe care-l conduce și care a devenit focarul României. Tot la Suceava, directorul Spitalului Județean pus de Flutur și lăudat de Iohanis, aflat în campanie electorală, alături de incompetenții de la Direcția de Sănătate Publică Suceava, este răspunzător de situația creată acolo. Bani pentru echipamente de protecție nu sunt, dar sunt bani la Consiliul Județean Suceava pentru becuri de Paști și alte paranghelii. Mai vreți exemple de bună guvernare liberală? Continuăm.

O comună cu 2.500 de locuitori dă 30.000 de euro, în plină pandemie, pentru spectacole și artificii.

Președintele, care-i și premier de facto, Klaus Iohanis, dar și ocupantul fotoliului de la Palatul Victoria, acum izolat într-o vilă, au fost informați clar, în scris, din ianuarie anul acesta, că va fi nenorocire, că epidemia va lovi puternic România. Ei ce făceau atunci? Vorbeau numai de alegeri anticipate și puneau guverne care să cadă în Parlament. Președintele vorbea despre infectarea cu virusul ucigaș ca despre o banală răceală, trecând repede peste acest subiect și ajungea la subiectul de bază, adică alegerile anticipate. Cine să aibă timp de echipamente de protecție și coronavirus? Ăștia sunt penali, fraților. Ei sunt vinovați pentru morții de acum.

Războiul biologic, ca orice război, face și victime colaterale. Bolnavii de SIDA și cei care au artrită riscă să moară pe capete. Coronavirusul e înrudit cu SIDA. Medicamentele utilizate la SIDA sunt folosite la coronavirus. Bolnavii de SIDA au rămas fără tratamentul necesar și sunt condamnați la moarte. La fel și cei bolnavi de artrită. Continuarea materialului cu exemple care întrec orice imaginație îl citiți în ediția print a regionalului Informatorul Moldovei.

Leave a Comment