Google

Răspuns la întrebarea câţi de-alde Coldea sunt

Written on:ianuarie 29, 2017
Comments
Add One

Regionalul Informatorul Moldovei a publicat recent un articol cu titlul Câţi de-alde Coldea sunt. Concluzia era că sunt mulţi. Cititorii ziarului nostru răspund la întrebarea câţi de-alde Coldea sunt.

Sunt mulţi. Sunt obligat însă a face mai multe corecţii. Prima priveşte faptul că acest fenomen este de masă incluzând oameni de la vlădică până la opincă. Fenomenul nu este apărut odată cu tovarăşul Iliescu sau alţi preşedinţi pe care i-am avut şi-i mai avem. Vine din antichitate, odată cu apariţia primelor forme de organizare (familia, ginta, tribul). Era puternic şi câştiga lupta pentru existenţă cel care stăpânea informaţia. Istoria este plină de astfel de aspecte.

Revenind la ţara noastră, să ne amintim de lovitura de stat din timpul domniei lui Alexandru Ioan Cuza şi să terminăm cu lovitura de stat din 1989, decembrie, când ţara noastră a redevenit capitalistă, care din cauza influenţei socialiste s-a transformat în capitalism de cumătrie, conform spuselor tovarăului Iliescu. Cine a fost creierul şi cine a fost masa de manevră să ne amintim împreună. Continuare în ediţia tipărită a regionalului Informatorul Moldovei din 1 februarie 2017.

Leave a Comment