Google

Protest la DNA după reținerea lui Mircea Beuran/ Haideți odată în stradă până nu vă omoară pe toți!

Written on:februarie 15, 2020
Comments
Add One

Un protest a avut loc la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie în ziua în care magistraţii au judecat solicitarea procurorilor de a-l aresta pentru 30 de zile pe medicul Mircea Beuran, pe care îl acuză de luare de mită.

Protestul a început la ora 12.00, iar oamenii s-au mobilizat pe Facebook sub chemarea: „Veți urma voi, cei de la PSD, nu o mai dați după cireș! Va urma oricine va critica Sistemul! Haideți odată în Stradă până nu vă omoară pe toți!„.

Telejustiția e din nou pe cai mari

Fostul premier Adrian Năstase consideră că arestarea medicului Mircea Beuran este o perdea de fum menită să acopere alte teme importante din societate. Năstase susține că Sistemul dorește că acopere toate temele sociale sau de guvernare, iar acesta ar putea fi începutul unei noi perioade de ”tele-justiție”.

„Perdelele de fum au mai fost folosite de guvernele de dreapta, în România, pentru a deturna discuțiile de la chestiuni delicate, economice sau sociale. Ne aducem aminte de felul în care au fost utilizate cătușele, tele-justitia în regimul Băsescu.

În primul mandat al lui Iohannis, am avut guvern tehnocrat + guverne PSD. De aceea, a fost nevoie de o altă strategie a dreptei (Iohannis +PPE) – demonizarea stângii.

În al doilea mandat Iohannis (cu guvernul său), se revine la vechea strategie. După o scurtă etapă de luptă împotriva criminalitătii, se revine la anti-corupție. Țipetele, în stradă, ale unui Ungureanu anunțau lucrul ăsta iar reținerea doctorului Beuran o confirmă. Perdeaua de fum este pentru acoperirea privatizării sănătății, ordonanțele de urgență date noaptea, ca hoții, circul numirii guvernelor destinate să cadă, clasarea caselor lui Iohannis”, spune fostul premier Adrian Năstase.

”Inculpatul Beuran Mircea…

Mă uit la știrile în regim de breaking news, care anunță, cu spectacol și cu cătușe zdrăngănitoare, o nouă arestare care va ține pagina întâi a ziarelor (care ziare?): Mircea Beuran, profesorul Mircea Beuran este arestat pentru 24 de ore pentru luare de mită. E 13 februarie, anul nici nu mai contează, pentru că mergem din rău în mai rău. Zece mii de euro spun că ar fi luat medicul, pentru scoaterea grabnică la concurs a unui post râvnit de x, y, z. Apoi se spune că plata s-ar fi făcut numai pentru ca Beuran să-l propună pe respectivul pentru funcție. Oricum ar fi, se întâmpla acum vreun an și jumătate. Brusc, victima, dătătorul de mită, probabil cu o răvășitoare carieră înainte și-napoi, și-a amintit de bănuții săi, prost investiți, și a mers la DNA. Instituția, cu experiențe destule din anii ce s-au scurs, a procedat la arestarea preventivă a acestui pericol public. Nicio noapte în libertate nu mai putea petrece un om atât de periculos!”, spune fata lui Adrian Păunescu. Un amplu material citiți în ediția print a regionalului Informatorul Moldovei.

Leave a Comment