Google

Primii care nu respecta legea sunt… politistii vasluieni

Written on:aprilie 10, 2014
Comments
Add One

Politie circulatie masina LoganPrimii care nu respecta legislatia rutiera in Romania sunt politistii. Dar stiu sa dea amenzi pentru fapte inchipuite! Uneori insa li se infunda!

În după-amiaza de 10.04.2014, la ora 15,09, am fost sesizaţi la numărul de urgență 112 despre faptul că un tren marfar care circula pe relația Murgeni – Zorleni, la trecerea la nivel cu calea ferată aflată în localitatea Floreni, suburbie a orașului Murgeni, a acroșat un autovehicul.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii Biroului Drumuri Naționale și Europene a rezultat faptul că G.Andrei, de 25 ani, din județul Bistrița – Năsăud, lucrător în cadrul Poliției orașului Murgeni, conducea un autovehicul de serviciu, iar la trecerea la nivel cu calea ferată simpla fara bariere a redus viteza, însă nu a oprit în condiții de siguranță. Autovehiculul a fost acroșat de locomotivă, a fost împins pe partea carosabilă aproximativ 3 m, iar apoi s-a răsturnat.

În autovehicul se mai afla un polițist, în vârstă de 24 ani, care își desfășoară activitatea la Poliția orașului Murgeni.

Cei doi au fost preluați de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Vaslui și transportați la Spitalul municipal de Urgență Bârlad pentru investigații medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând faptul că nu a consumat băuturi alcoolice.

Cercetările sunt continuate pentru clarificarea împrejurărilor în care s-a produs acest accident de circulație.

Leave a Comment