Google

Primarul Iașiului s-a îngălbenit de ciudă din cauza Cozetei

Written on:februarie 20, 2020
Comments
Add One

Scandal mare în capitala Moldovei. Primarul Mihai Chirica s-a îngălbenit de ciudă că o cetățeancă venită de peste ocean sau revenită, cine știe, pe nume Cossette Chichirău, un nume românesc sută la sută, de altfel, umbla cu vorba prin târg că ea e singura care va fi votată pentru fotoliul de primar. Această speranță a „revoluționarilor” de pe Bahlui și-a luat nasul la purtare și a plecat cu vorba prin oraș că ea și numai ea va fi votată pe partea dreaptă, iar pe partea dreaptă „este mulți la Iași, dom’le”. Văzând atâta tupeu la individa în cauză Mihăiță s-a supărat și de supărare s-a dus la PNL. Asta ca să îi arate „cocoanei” că și el e tot pe dreapta.

Replica lui Mihăiță, care, până mai deunăzi, era înjurat de Marius Bodea, șeful PNL Iași, de Florin Roman de la Botoșani, mare om, mare caracter, iar acum acești „mari” politicieni scutură praful de pe haina primarului de Iași, a fost ca un combustibil pentru Cossette de la USR.

Când „marele” om politic Florin Roman tocmai îl peria bine pe Mihai Chirica pentru că a venit „în rândurile liberalilor, din poziția de candidat la Primăria Iași”, lăudându-l pentru conduita exemplară, deputata USR Cosette Chichirău, a dat cu cătușele în baltă. Cosette Chichirău a spus că Roman este într-o eroare total. Aici are puțin dreptate Cozeta. Florinel este într-o eroare de când se știe. „Aș dori să-i dau câteva informații domnului Florin Roman pentru că nu a studiat destul despre Mihai Chirica. Actualul primar și candidat liberal a fost viceprimar PSD, a intrat la închisoare pentru corupție, a fost primar PSD și este cercetat de Agenția Națională pentru Integritate  pentru o avere nejustificată, cu un palat pe numele mamei care este pensionară, un alt palat pe numele fetelor care sunt minore și o altă vilă pe numele fiului de numai 11 luni. Scandalul Chirica a zguduit toată țara. Un bebeluș de 11 luni al lui Mihai Chirica a cumpărat un teren și o vilă de 250.000 de euro. Acesta este domnul Chirica, actualmente primar al Iașiului. Domnul Chirica nu este bine primit de colegii din PNL Iași”, a spus de ciudă Cozeta.

Leave a Comment