Google

PRIETENIA – uniți prin dans

Written on:mai 21, 2014
Comments
Add One

VS imagine orasEmoție, spațiu cucerit, artă. Dansul este forma cea mai dinamică de exprimare a libertății. Neîngrădit, dansul unește inimi și leagă popoare.

La Vaslui, de 29 de ani, lumea se oprește în loc în luna iunie și dansează. Mii de concurenți de pe întreg mapamondul se întâlnesc la Vaslui pentru a se exprima prin dans, pentru a fi liberi.

Festivalul Internațional de gimnastică și dans pentru copii și adolescenți ,,Prietenia” va reuni și în acest an, în perioada 6-8 Iunie 2014 trupe de dansatori din țări precum: Bulgaria, Republica Moldova, Ucraina. Festivalul are și o secțiune prin corespondență la care vor participa concurenți din: Cehia, Rusia, Ungaria, Australia, Africa de Sud.

Această ediție vor beneficia de prezența a peste 1500 de prieteni care vor aduce în Vaslui magia dansului.

Festivalul Internațional de gimnastică și dans pentru copii și adolescenți ,,Prietenia” este organizat de Palatul Copiilor ,,Constantin Didilescu” și Colegiul Economic ,,Anghel Rugină” Vaslui sub înaltul patronaj al Ministerului Educației Naționale alături de membrul fondator Federația Română Sportul pentru Toți.

Alături de organizatori se află, ca în fiecare an, Primăria municipiului Vaslui.

Leave a Comment