Google

Președintele rușinii naționale ține România blocată

Written on:martie 7, 2019
Comments
Add One

Presedintele Klaus Iohannis, il primeste marti, 19 iunie 2018, pe Miroslav Lajcak (nu este in imagine), presedintele Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite, la Palatul Cotroceni, marti, 19 iunie 2018. ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Campania electorală pentru alegerile europarlamentare și prezidențiale blochează România. Președintele rușinii naționale vrea să schimbe Guvernul ales de români ca să-și aducă la putere guvernul său, adică un guvern de trădători.

Unde s-a mai văzut ca președintele să caute tot felul de chichițe pentru a întârzia intrarea în vigoare a legii bugetului de stat?

Curtea Constituțională i-a spus clar că nu are dreptate. Era și de așteptat pentru că președintele rușinii naționale nu a folosit argumente legale în contestație ci considerații personale. Opinii pot avea jurnaliștii sau oricare cetățean dar nu președintele când e vorba de legea bugetului de stat. Chiar dacă acele aberații scrise pe o hârtie și transmise Curții Constituționale au fost aruncate la coșul de gunoi, președintele insistă să retrimită în parlament legea bugetului de stat. Priviți și vă minunați, dragi români, de acțiunile disperate ale președintelui rușinii naționale. Continuare în ediția print a regionalului Informatorul Moldovei.

Leave a Comment