Google

Preşedintele Klaus Iohanis un politician ardelean providenţial ca marele Iuliu Maniu

Written on:decembrie 2, 2021
Comments are closed

Pirataţii cognitiv de reţelele sociale ale boţilor cibernetici cu certitudine se vor scandaliza la comandă. Făcând o analiză socială şi politică obiectivă, trebuie să ai o gândire plină de umorile bolnave ale gândirii bolşevice să nu admiri abilitatea acestui mare politician Klaus Iohanis. Succesul şi prosperitatea oraşului Sibiu sub administrarea lui Klaus Iohanis ar fi trebuit să îi dea de gândit oricărui om înainte de a vorbi urât despre domnia sa. De ce, obiectiv privind, preşedintele Klaus Iohanis poate fi comparat, fără să exagerăm, cu marele Iuliu Maniu? Pentru aducere aminte, Iuliu Maniu a apărut într-o perioadă în care, dacă nu era abilitatea sa politică de geniu, mişcarea ardeleană nu ar fi putut să realizeze unirea Transilvaniei cu ţara mamă. Marele patriot Maniu a ştiut să joace în aparenţă de partea imperiului austro-ungar şi a reuşit în final să unească cele două mari partide ale vremii dezbinate de scandalurile politrucilor şi presei bolşevice. Încorporat inclusiv în armata austro-ungară a înfrânt cu trupele sale ardelene încercarea de lovitură de stat bolşevică de la Viena. Dacă nu era Maniu austriecii ar fi fost bolşevizaţi. De aceea a avut o susţinere deosebită din partea politicienilor austrieci. Propaganda şi scandalurile bolşevice din acea perioadă se aseamănă  foarte mult (excluzând inteligenţa artificală) cu scandalurile şi anumite analize politice din zilele noastre. Bolşevicii s-au erijat întotdeauna în reprezentanţi ai intereselor poporului care întotdeauna este nemulţumit, sărac, prost, neputincios şi dezbinat. În zilele noastre, noi românii am avut şansa să alegem ca preşedinte un politician care şi-a demonstrat când a trebuit patriotismul în cea mai surprinzătoare formă pentru cei care vor să prade în continuare nestingheriţi România.

Câteva unităţi media de propagandă, cu scandaluri, calomnii, denigrări şi agresiuni psihologice plătite de grupuri de interese sordide, au reuşit în ultimii ani să creeze o stare publică de conflict şi dezbinare în rândul politicienilor clasici şi neinformaţi privind tehnicile de manipulare cu programe cibernetice specializate. Aceste câteva unităţi media naţionale au şi în teritoriu pseudo-publicaţii online cu falşi jurnalişti care publică la comandă articole calomnioase despre oricine dă performanţă şi demonstrează profesionalism. În fapt, acest pseudo-jurnalism de scandal imaginar reprezintă pretextul agresiunilor cu boţi cibernetici care se propagă prin reţele de socializare cu sute de mii de falşi follow-eri ce sunt percepuți în online drept persoane reale. Să nu uităm că, potrivit Centrului pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor din Statele Unite, unul din 59 de copii are autism și pot deveni foarte uşor victime ale programelor cu boţi cibernetici. Trebuie să luăm în calcul şi procentul de copii care se nasc cu tulburare de personalitate antisocială. Este evident ce procent de persoane cad victime programelor cu boţi cibernetici concepute sau gestionate de specialişti în IT ai unor partide şi grupuri de interese ce folosesc ca armă false anchete jurnalistice, concluzii şi comentarii ale unor pseudo-analişti politici sordizi.

Cum funcţionează aparatul de piratare cognitivă cu boţi cibernetici la nivel local, naţional şi internaţional?

Înaintea unui act de corupţie şi trafic de influenţă politică sau economică, cu o periodicitate de 6-8 luni, aceleaşi câteva unităţi media naţionale pornesc şi întreţin o campanie publică de denigrare şi calomniere asupra unei personalităţi marcante a societăţii. Firesc, aceste calomnii media trec neobservate. Când comanda interesului obscur este pregătită aceleaşi unităţi media se folosesc de propriile articole inventate ca argument pentru funcţionarea programelor manipulative cu boţi cibernetici. Aceste programe cibernetice, având forma unor cetăţeni revoltaţi de un caz inventat, atacă ţintit spre a teroriza şi manipula politicieni şi reprezentanţi ai autorităţilor competente pentru a le corupe şi obţine ca rezultat favoruri şi contracte cu statul imposibile în urma verificărilor necesare. Toată lumea a observat că grupuri de jurnalişti plătiţi foarte bine tot anul la posturi şi publicaţii care au follow-eri virtuali duc o politică de propagandă denigratoare constantă de tip ocupaţie bolşevică. Acestea sunt folosite ca argumente în marile campanii cu boţi cibernetici. Rezultatul urmărit este terorizarea şi incapacitarea autorităţilor competente şi politicenilor necorupţi. Eu personal, când am întrebat un politician marcant de ce nu reacţioneză la mizeriile mincinoase despre un coleg de partid promovate de aceleaşi unităţi media mi-a răspuns terorizat „am mama bolnavă de inimă şi dacă comentez mă atacă şi pe mine şi risc să o pierd. Bineînţeles că nu a scăpat de atacurile denigratoare.

Preşedintele nostru Klaus Iohanis nu a scăpat nici el de falsele scandaluri şi calomnii. El a demonstrat o mare putere de caracter. S-a făcut că nu îl interesează respectându-şi atribuţiunile constituţionale cântându-le în strună scandalagiilor când considera că trebuie. S-a înconjurat de oameni competenţi şi în această perioadă foarte grea pentru România a acţionat cu toată forţa, inteligenţa şi genialitatea lui politică unind fără comentarii cele două mari partide politice capabile să scoată România din criză. Toţi banii cheltuiţi pe învrăjbirea celor două partide s-au pierdut peste noapte. A lăsat cu gura căscată pe stăpânii partidelor specializate pe scandaluri bolşevice demonstrând relaxat că boţii cibernetici nu îl impresionează şi nu îl pot pirata cognitiv. Bravo, domnule preşedinte Klaus Iohanis! România lucrului bine făcut vă defineşte. Cine ar putea să mai comenteze urât acum valoarea şi patriotismul celui mai mare preşedinte al românilor de după 1990? Orice comentariu stupid bine plătit şi promovat de vreun jurnalist sociopat nu mai are importanţă. Acum politrucii aleşi de propaganda specializată pe scandaluri închipuite a programelor cu boţi cibernetici (ce facilitează prăduirea bugetului de stat şi populaţiei) mai mult ca sigur că tremură la gândul că preşedintele Klaus Iohanis va dori să se desfiinţeze şi marile lor programe cu boţi cibernetici de manipulare politică a electoratului.

În concluzie, pentru cei care promovează neimportanţa României ar trebui să ştie dacă ar avea o minimă cultură că perioada când ţările puteau fi izolate de către grupuri de interese infracţionale se îndepărtează cu fiecare zi şi mulţumită dezvoltării tehnologice. Este evident că va veni nota de plată şi pentru personajele care în ultimii ani, pentru bani şi favoruri meschine, reprezintă sau protejează interesele traficanţilor moderni de fiinţe umane, reţelelor de corupţie şi trafic de influenţă externe şi interne ce vrând-nevrând afectează interesele Uniunii Europene şi aliaţilor strategici.

Preşedinte EuroDEMOS, Morel Bolea

Sorry, the comment form is closed at this time.