Google

Porcul e mărișor la Rutiera din Vaslui

Written on:decembrie 14, 2021
Comments
Add One

Pamflet

Oameni buni, am prins o știre de toți banii. Cică polițișii de la Rutiera muncipiului Vaslui dau sancțiuni după mărimea porcului promis de cei găbjiți în trafic. Mai ales că guvernoiu vrea să interzică porcul. Probabil din acest motiv se grăbesc „rutieriștii” să colecționeze porci.

Că e criză o știe tot poporul. Că mulți găinari au fost luați de pe stradă și îmbrăcați polițiști la Rutieră, iar știe tot poporul. Totuși e o problemă dacă și după ce ai fost îmbrăcat rămâi la stadiul de găinar.

Un „rutierist” de prin țară s-a dus la șef să-i dea un porc de Crăciun. A fost o glumă, dar omul a fost aspru sancționat. Ce se întâmplă însă cu acești indivizi îmbăcați în haina statului care „închid” ochii la nereguli grave dacă văd porcul mare? Caravana „din dragoste … de cătușe” trece din când în când pe la „rutieriști”. A colecționat mulți de prin județele Moldovei. La un moment dat „caravana” făcuse o gaură serioasă în Poliția Rutieră. Apoi apele s-au liniștit, iar obiceiurile cu porci de Crăciun și alte șpăgi au revenit. La fel vom reveni și noi cu noutăți fierbinți din acest domeniu.

Leave a Comment