Google

Poporul sărăceşte ei fură în continuare sau câinii latră caravana trece

Written on:ianuarie 5, 2016
Comments
Add One

anghel stanciu netAu lins clanţele uşilor partidelor, sunt nişte frustraţi care nu au avut recunoaştere profesională ori socială vreodată, dar ajungând în Parlament se cred mai presus de lege şi morală, aceştia sunt parlamentarii unei Românii democrate cică!

Un ratat umflat, plesnind de atâta avere adunată ilegal, iese în faţa naţiunii, la o televiziune oarecare şi spune că funcţia de parlamentar nu se poate compara cu nimic. Un medic renumit, un inginer, un profesor sunt nimic pe lângă el care-i parlamentar. În ce ţară trăim? În ţara hoţilor, a tâmpiţilor, a slugilor care toţi au ajuns împăraţi. Nici comuniştii nu avansau astfel de rebuturi ale societăţii. Şi înainte de 1989 era o selecţie mult mai bună a celor care ajung în funcţii publice. Acum cică e voinţa poporului! Nici vorbă! Ce voinţă, care voinţă? Poporul scârbit de tâmpiţii şi hoţii care se pun pe liste la alegeri nici nu iese la vot. Dar rataţii din Parlament nu vor să recunoască acest aspect, ei spun că reprezintă poporul. Şi dacă tot a venit vorba de vot să ne aducem aminte că-n 2012 nici jumătate dintre alegătorii cu drept de vot au ales ceva, iar dpă calculele semianalfabeţilor din politică a ieşit altceva, adică aproape s-a dublat peste noapte numărul de parlamentari. Şi care popor e reprezentat de aceşti neica nimeni când poporul a votat la referendum scăderea numărului de parlamentari la 300? Cam ăsta-i adevărul pe care parlamentarii nu vor să-l recunoască. Unii pot fi scuzaţi pentru că nu-i duce mintea să vadă realitatea înconjurătoare. Dacă au fost în stare unii să-şi trimită copiii la închiosare „băgându-i” în afaceri penale şi învăţându-i că ar fi mai presus de lege, la ce poţi să te aştepţi de la aceştia?

Cea mai tare ispravă o reprezintă pensiile speciale pe care şi le-au dat cu trei mâini. În condiţiile în care majoritatea poporului trăieşte cu o leafă lunară de 1.000-1.500 lei lunar ei îşi votează pensii speciale de 1.000 euro. |ştia sunt normali, oameni buni? (Continuarea o citiţi în ediţia tipărită a regionalului Informatorul Moldovei)

Leave a Comment