Google

Ponta mănâncă pop corn în faţa televizorului şi ajunge preşedinte din primul tur

Written on:septembrie 6, 2014
Comments
Add One

ponta15Vrem sau nu asta e realitatea ce se întrevede. Televiziunile plătite cu mulţi bani publici, respectiv antenele lui Voiculescu şi românia tv a lui Ghiţă, manipulează de dimineaţă până sear, transmit minciuni cu duiumul, dar se pare că poporului asta-i place. Poporul e ahtiat după tabloul Ceauşeştilor în vizite oficiale care seamănă leit cu tabloul vizitelor oficiale ale lui Ponta. Şi dacă poporul vrea aşa ceva atunci asta primeşte. Poporul mai vrea minciuni pe bandă rulantă de la politicieni şi cine minte mai mult câştigă alegerile. Aşa a fost din 1990 încoace cu mici excepţii. Acele excepţii sunt înfierate acum, chiar dacă nivelul de trai cu Boc era mult mai bun decât în prezent. Dar acesta-i alt subiect doar pentru cei care trăiesc care nu s-au lăsat tâmpiţi cu totul de minciuni şi pentru cei care nu-s retardaţi.

Situaţia politică, dacă se poate nmi politică minciuna în care se zbate România lui Ponta, din ţară astăzi arată clar că Ponta va ieşi preşedinte din primul tur stând acasă în fotoliu şi mâncând pop corn. De ce e aşa? Pentru că opoziţie nu există, iar ceilalţi candidaţi se luptă între ei. Zi de zi se lansează „fumigene” la care şi unii ziarişti „pun botu’”. „Ieri un consilier de-al lui Băsescu a intrat în sediul PDL”. „Alaltăieri, Iohanis fost întrebat de ce a mers la Grivco în 1900 toamna… când se coceau strugurii”. „Azi madam Udrea a spus despre Iohanis ori despre madam Macobei că sunt candidaţi fără şanse”. „Mâine Tăriceanu a spus că îl suspendă e Băsescu”. „Poimâine românia tv a lui Ghiţă dezvăluie marile afaceri ale lui Traian cu Decebal”!

Acestea sunt ştirile care monopolizează spaţiul public. ~n tot acest haos creat intenţionat, după modelul propagandei comuniste, Ponta mai aruncă o ciosvârtă celor care trăiesc doar din mila statului şi gata voturile au venit fără mare efort. ~n condiţiile în care opoziţia cade în capcanele propagandei pontiste de sorginte comunistoidă cum să nu-l crezi pe cel care spune că va sta acasă şi va mânca pop corn până după alegeri când va merge la Cotroceni ca preşedinte?

Nu e o noutate faptul că voturile sunt aduse de primari. Iarprimarii au fost cumpăraţi sau ameninţaţi să treacă la PSD şi acum Ponta poate sta liniştit, că sigur va ieşi preşedinte din primul tur. Se repetă scena din 1992 când „Iliescu apare şi soarele răsare”. Acum Ponta apare şi soarele răsare.

Lăsând ironia amară deoparte, trebui să constatăm că Ponta ajunge preşedinte din primul tur, iar opoziţia la următoarele alegeri din 2016 va intra în Parlament cu 6-7%. Altfel spus partidul stat înfiinţat de Iliescu în democraţia lui se reinventează şi va domni cel puţin vreun deceniu sau două de acum încolo.

Iar antenele lui Voiculescu vor prospera, românia tv a lui Ghiţă îşi va trimite angajaţii în concedii de 10.000 euro bucata pentru că „balta are peşte”, adică bugetul de stat încă mai are bani.

O ţară de infractori? “Mi-e greaţă să spun că sunt român la fel ca slugile de la Antena 3, la fel ca oamenii care se lasă manipulaţi”!

Sau poate vorbim de o ţară ce apără infractorii care au devalizat-o şi au manipulat în cel mai josnic mod posibil populaţia! Mi-e greaţă să mai spun că sunt român! Poate şi mie o să-mi ia cetăţenia! Abia aştept. Poate o să rămână în ţara asta numai infractori de-alde Dan Voiculescu şi armata lui de slugi: Badea, Gâdea etc. Jegos! Nici în timpul regimului comunist nu se vedea atâta mizerie, atâta decădere morală, atâta infracţionalitate. Un turnător dovedit al Securităţii, un infractor cu acte-n regulă care a făcut avere furând milioane de euro din banii celor mulţi (printre altele şi Institutul de Cercetări Alimentare a fost construit tot cu sudoarea celor mulţi), manipulează şi instigă la revoltă, minte cu neruşinare prin intermediul slugilor, iar instituţiile statului, plătite din banii tuturor, aplică legea în funcţie de nevoile antenelor infractorului Voiculescu. Greaţa mă cuprinde şi nici nu mai pot să scriu. Voi emigra în cel mai îndepărtat colţ al lumii ca să nu mai văd libidinoşi, manipulare mizerabilă, minciuni, legi doar pentru şmecheri şi hoţi cu funcţii politice înalte. (Un admirator al infractorului Voiculescu)

Leave a Comment