Google

Politistii de frontiera vasluieni au intocmit lucrare penala unor persoane care circulau cu autoturismele neinmatriculate legal

Written on:iunie 23, 2014
Comments
Add One

ROMANIA-EU-POLICE-BORDER-ALBITAPolitistii de frontiera vasluieni au intocmit lucrare penala pe numele a doi cetateni care conduceau autoturisme fara drept de circulatie pe drumurile publice din Romania.

* In data de 20 iunie a.c., ora 17.20, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei cetateanul din R.Moldova Anton G., in varsta de 34 ani, conducand autoturismul marca Toyota RAV 4 cu numere de inmatriculare de proba unguresti.

La controlul documentelor s-a constatat ca numarul de inmatriculare de pe autoturism, era eliberat de autoritatile ungare pe numele unei societati comerciale si nu pentru un autovehicul proprietate personala.

Barbatul a declarat ca autoturismul a fost achizitionat din Germania si adus pe platforma pana intr-o parcare din apropierea vamii Albita, unde a fost coborat si pus in circulatie, si nu avea cunostinta despre aspectele semnalate.

* In data de 23 iunie a.c., ora 00.30 un echipaj al politiei de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Husi, pe timpul desfasurarii unei misiuni specifice, a oprit in trafic pentru control pe comunicatia D.N. 28, pe raza localitatii Drinceni, un autovehicul marca Mercedes E200 NGT, inmatriculat in Suedia, condus de cetateanul cu dubla cetatenie, romana si R.Moldova, Serghei B., in varsta de 27 ani.

La controlul documentelor s-a constatat ca numarul de inmatriculare al autoturismului eliberat de autoritatile suedeze este suspendat din data de 29.01.2014.

In ambele cazuri, politistii de frontiera au intocmit lucrare penala soferilor sub aspectul savarsirii infractiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat”.

Leave a Comment