Google

Politisti de frontiera din P.T.F. Albita au intocmit o lucrare penala pentru uz de fals

Written on:ianuarie 16, 2014
Comments
Add One

ROMANIA-EU-POLICE-BORDER-ALBITAPolitisti de frontiera din cadrul P.T.F. Albita au descoperit la controlul de frontiera  un autoturism pentru care conducatorul auto a prezentat documente false.

In ziua de 14 ianuarie a.c., ora 17.00, in Punctul de Trecere Frontiera Albita/ I.T.P.F. Iasi, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de iesire din tara, conducand un microbuz marca Volkswagen, inmatriculat in Bulgaria, Adrian S, cu cetatenie romana si Republica Moldova, in varsta de 34 ani.

La controlul de frontiera, in urma analizarii documentelor prezentate, lucratorii nostri au constatat ca talonul de inspectie tehnica si asigurarea tip Carte Verde, nu intrunesc conditiile de  forma si fond ale unor documente autentice.

Barbatul a declarat ca a imprumutat autoturismul de la un prieten si ca  nu are cunostinta de faptul ca documentele in cauza sunt false.

Politistii de frontiera i-au intocmit barbatului lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunilor de uz de fals si conducerea pe drumurile publice a unui vehicul inmatriculat in alt stat care nu are drept de circulatie in Romania

Leave a Comment